Άρθρο Localit 19 Ιουνίου, 2020

Αλλάζουν όψη τα προαύλια των σχολείων σε Λυκόβρυση-Πεύκη

Τα προαύλια των σχολικών μονάδων του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης αλλάζουν όψη και παραδίδονται στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Μία τέτοια περίπτωση είναι και το προαύλιο του 1ου Λυκείου Πεύκης, όπου δημιουργήθηκε ένα νέο ανοιχτό γήπεδο βόλεϊ.

“Άλλο ένα εκπαιδευτήριο της πόλης μας, αλλάζει όψη, με μία νέα αθλητική εγκατάσταση στο προαύλιό του”, δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Τάσος Μαυρίδης. Και πρόσθεσε ότι ο στόχος της δημοτικής αρχής είναι να κάνει το ίδιο σε όλα τα σχολεία μέσα στα επόμενα χρόνια. “Συνεχίζουμε δυναμικά με έργα που αφορούν στη Νέα Γενιά του Δήμου μας, που αποτελεί προτεραιότητα και αυτής της θητείας. Αξιοποιούμε κάθε πηγή χρηματοδότησης, προκειμένου να βελτιώσουμε τις συνθήκες, στις οποίες φοιτούν και αθλούνται οι μαθητές των σχολείων της πόλης μας”, κατέληξε ο κ. Μαυρίδης.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 13 Ιανουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πετρούπολη: «Έξυπνες» διαβάσεις έξω από 8 σχολικές μονάδες του Δήμου

«Έξυπνες» διαβάσεις σε σχολικές ζώνες για την ασφαλέστερη μετακίνηση των μαθητών. Ο Δήμος Πετρούπολης έχει…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 12 Ιανουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χαιρετισμός του Γενικού Γραμματέα της ΚΕΔΕ στην εκδήλωση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για το Τεχνοβλαστό ATLAS GovTech Advisory

Η ΚΕΔΕ είναι πάντα κοντά σε κάθε πρωτοβουλία και εκδήλωση που έχει στόχο να ενισχύσει…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 12 Ιανουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεδρίαση ΔΣ ΚΕΔΕ την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου

Συνεδριάζει την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2026 και ώρα 11:00 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, στα…