Άρθρο Localit 20 Μαΐου, 2024

Άλιμος: «Σχολή Γονέων» σε κάθε σχολική μονάδα της πόλης

Στη δημιουργία μιας ξεχωριστής «Σχολής Γονέων», για κάθε σχολική μονάδα της πόλης, προχωρά ο Δήμος Αλίμου, με στόχο την πρόληψη της βίας, του bullying και της παραβατικότητας στις νεαρές ηλικίες.

Όπως ενημερώνει, καταξιωμένοι επιστήμονες ενημερώνουν όλους τους γονείς και συζητούν μαζί τους, ώστε με τη συνεργασία όλων να αναπτυχθεί μία νέα γενιά με λιγότερη βία και μια κοινωνία πιο ειρηνική. Σχολεία χωρίς bullying, μαθητές που δεν θα κάνουν bullying, αλλά και που δεν θα σιωπούν σε τέτοια φαινόμενα.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος απευθύνει θερμή παράκληση προς όλους τους γονείς να αξιοποιήσουν αυτήν την ευκαιρία και να παρακολουθήσουν τις άκρως ενδιαφέρουσες, επίκαιρες και χρησιμότατες διαλέξεις – ενημερώσεις.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους, αιρετούς και ειδικούς επιστήμονες, που εργάστηκαν και εργάζονται για τη μεγαλύτερη συντονισμένη δράση ενημέρωσης και πρόληψης που έχει γίνει ποτέ στην πόλη του Αλίμου. Επίσης, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων και τους Συλλόγους Γονέων για τη συνεργασία τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το πρόγραμμα για κάθε Σχολείο, μέχρι τη λήξη της τρέχουσας σχολικής χρονιάς, στο site του Δήμου Αλίμου. Το πρόγραμμα για τη νέα σχολική χρονιά (2024-2025) θα ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 09 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αίγινας: Κατάλληλο προς πόση το νερό στο νησί

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αίγινας, κατάλληλο προς πόση είναι πλέον το νερό στην Αίγινα,…

Ενδιαφέρουν 09 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών: Πασχαλινή προσφορά αγάπης σε ηλικιωμένους

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών προχώρησε σε μια συμβολική αλλά ουσιαστική πράξη αγάπης και κοινωνικής…

Ενδιαφέρουν 08 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Τρικκαίων: Συλλογική προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ενόψει Πάσχα

Την αξία της κοινωνικής αλληλεγγύης και της συλλογικής προσφοράς ανέδειξαν δράσεις φορέων και συλλόγων στα…