Άρθρο Localit 11 Φεβρουαρίου, 2019

Δωρεάν μετρήσεις σακχάρου και χοληστερόλης στο δήμο Μαρκοπούλου

Ο δήμος Μαρκοπούλου, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Μαρκοπούλου και την «Med Trust AE πραγματοποιούν την Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου,  Ημέρα Πρόληψης Σακχάρου και Χοληστερόλης, και κατά το χρονικό διάστημα 9.00 π.μ. με 2.00 μ.μ., στο Κέντρο Υγείας Μαρκοπούλου δωρεάν μετρήσεις  σακχάρου και χοληστερόλης.

Οι μετρήσεις  και η παράλληλη ενημέρωση του κοινού θα γίνουν στο προαύλιο χώρου του Κέντρου Υγείας Μαρκοπούλου από εξειδικευμένο προσωπικό. Η δράση είναι ανοιχτή σε όλους τους δημότες.

Στόχος της δράσης είναι τόσο η ανάδειξη της ιατρικής πρόληψης και ενημέρωσης, ως ένα από τα πλέον άμεσα, απλά και – επιστημονικά αποδεδειγμένα – αποτελεσματικά «όπλα», για μια καλή υγεία, όσο και της παροχής δωρεάν εξέτασης σε όλους τους δημότες, με «επί τόπου» ενημέρωση για τα αποτελέσματα της.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 27 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καμία νέα φορολογική επιβάρυνση από τους Δήμους για τους πολίτες.

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος διαχρονικά διεκδικεί από το κεντρικό κράτος περισσότερους πόρους από τα…

Ρεπορτάζ 27 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κων. Κουκάς: «Ο νέος Κώδικας και η Συνταγματική Αναθεώρηση να ενισχύσουν ουσιαστικά την τοπική δημοκρατία»

Τη σύνδεση του νέου Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση και…

Ρεπορτάζ 27 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νικ. Κακλαμάνης: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι πυλώνας δημοκρατίας»

Στην ημερίδα της ΚΕΔΕ, ο Πρόεδρος της Βουλής και πρώην Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Νικήτας Κακλαμάνης…