Άρθρο Localit 13 Σεπτεμβρίου, 2018

Ζάκυνθος: Επτά συνολικά τραυματίες από την πτώση βράχων στο Ναυάγιο

Επτά συνολικά είναι οι τραυματίες που οδηγήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, μετά την πτώση βράχων σήμερα το πρωί στη διάσημη παραλία του Ναυαγίου στη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση από την πυροσβεστική, στο σημείο μετέβησαν οκτώ πυροσβέστες από την τοπική υπηρεσία προκειμένου να διενεργήσουν έρευνες στο σημείο, καθώς και άλλοι δέκα από την 6η ΕΜΑΚ μαζί με διασωστικό σκύλο. Στο νησί μεταφέρθηκαν επίσης με Super Puma και 9 διασώστες της 1ης ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα-ελληνική ακτοφυλακή, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι είχε ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των επιβαινόντων σε τουριστικά σκάφη που βρίσκονταν στην παραλία, χωρίς να αναφερθεί αγνοούμενος επιβάτης. Επίσης, όπως ανακοινώθηκε από το λιμενικό, μετά την κατολίσθηση έχει εκκενωθεί η παραλία του «Ναυαγίου» και έχει απαγορευθεί μέχρι νεωτέρας, από την λιμενική αρχή Ζακύνθου, η προσέγγιση των σκαφών στην παραλία.

Όσον αφορά τους τραυματίες, επτά συνολικά οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο Ζακύνθου, εκ των οποίων μια γυναίκα 34 ετών, τσεχικής υπηκοότητας, νοσηλεύεται με κάταγμα στον σπόνδυλο. Ο σύζυγός της και τα δύο της παιδιά, φέρουν ελαφρά τραύματα και νοσηλεύονται για προληπτικούς λόγους. Τα άλλα τρία άτομα που διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου με ελαφρά τραύματα, έλαβαν εξιτήριο

 

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ευρωπαϊκά 13 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα της ΚΕΔΕ κ. Καφαντάρη: Η οικονομικά προσιτή ενέργεια προϋπόθεση κοινωνικής συνοχής και ρόλου της Αυτοδιοίκησης
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 12 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεδρίαση ΔΣ ΚΕΔΕ τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2025 και ώρα 17:00 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, στα…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 12 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμβολικό κλείσιμο των Δήμων την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2025 με κύριο αίτημα την αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης στους Δήμους.

Συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι έξω από τη Βουλή,  όλου του αιρετού αυτοδιοικητικού προσωπικού.  …