Άρθρο Localit 16 Αυγούστου, 2018

Οι δήμαρχοι νοτίου Αιγαίου, διαμαρτύρονται για το κλείσιμο καταστημάτων τράπεζας σε Κάσο, Τήλο και Λειψούς

Με δυναμικές αντιδράσεις σε περίπτωση που δεν αναθεωρηθεί η απόφαση της “Alpha Bank” για το κλείσιμο των καταστημάτων στα νησιά Κάσο, Τήλο και Λειψούς «απειλούν» οι δήμαρχοι του Νοτίου Αιγαίου.

Σε επιστολή που έστειλε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων προς την διοίκηση της τράπεζας ζητά να βρεθεί άμεσα λύση αναφέροντας μεταξύ άλλων τα εξής « Ως Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου, σας καλούμε άμεσα σε αναστολή της μονόπλευρης απόφασης του Ομίλου σας και σε συνέχιση της λειτουργίας των υποκαταστημάτων στα νησιά Τήλου, Κάσου, και Λειψών, ειδάλλως υποχρεούμαστε προκειμένου να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα των τοπικών κοινωνιών, να προβούμε σε δυναμικές αντιδράσεις.»

Οι πολίτες των μικρών και απομακρυσμένων νησιών της ακριτικής Ελλάδας αναφέρει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων «δεν είναι και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως πολίτες Β΄ κατηγορίας.»

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 03 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Άνοιξαν οι εγγραφές για τις Παιδικές Εξοχές 2026

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις Παιδικές Εξοχές του Δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα Αττικής για…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 03 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παρέμβαση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Λάζαρου Κυρίζογλου στην ΕΡΤ3 : Δήμοι υπό πίεση- Ζητείται άμεση οικονομική ενίσχυση χωρίς νέα βάρη στους πολίτες

Συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ3 «Αποδελτίωση», στους δημοσιογράφους Όλγα Ψαρίδου και Ίων Τσώχο, παραχώρησε την…

Με μια ματιά 02 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Κέρκυρα τιμώμενη πόλη στις «Εορτές Εξόδου» 2026 στο Μεσολόγγι

Τιμώμενη πόλη στις φετινές «Εορτές Εξόδου» στο Μεσολόγγι είναι η Κέρκυρα, στο πλαίσιο των επετειακών…