Άρθρο Localit 01 Μαΐου, 2018

Στα Ψαρά η «Ανοιχτή Αγκαλιά» για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις

Στα Ψαρά θα βρίσκονται από το Σάββατο 5 έως τη Δευτέρα  7 Μαΐου,  οι Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής Ανοιχτή Αγκαλιά,  όπου θα πραγματοποιήσουν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις σε ενήλικες και παιδιά.

Όπως ενημερώνουν, οι ενήλικες θα εξετάζονται στο Πολυδύναμο Ιατρείο και τα παιδιά στο Δημοτικό Σχολείο του νησιού.

Το πρόγραμμα των προληπτικών εξετάσεων περιλαμβάνει δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις, εμβολιασμοί, τεστ ΠΑΠ και PSA.

Οι ειδικότητες των γιατρών που θα επισκεφθούν το νησί είναι παιδίατροι, παιδοχειρουργός, οφθαλμίατρος, παιδοκαρδιολόγος, παθολόγος, ψυχολόγος ακτινολόγος, ορθοπεδικός, γυναικολόγος και οδοντίατρος. Θα πλαισιώνονται από νοσηλεύτριες, μαία και παρακευάστρια.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 16 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ισχυρή Αυτοδιοίκηση, Ισχυρή Δημοκρατία – Ξεκάθαρο μήνυμα από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ – Λάζαρος Κυρίζογλου: «Ο νέος Κώδικας ενισχύει την λειτουργική αυτοτέλεια των Δήμων»

Με σαφές πολιτικό στίγμα και ξεκάθαρη θεσμική θέση, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας…

Ενδιαφέρουν 15 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμβολικό κλείσιμο των Δήμων & συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) καλεί όλους τους Δήμους της χώρας σε συμβολικό κλείσιμο…

Ευρωπαϊκά 13 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα της ΚΕΔΕ κ. Καφαντάρη: Η οικονομικά προσιτή ενέργεια προϋπόθεση κοινωνικής συνοχής και ρόλου της Αυτοδιοίκησης