Άρθρο Localit 09 Απριλίου, 2018

Δημιουργία υποδομών σε 4 παραλίες της Ερέτριας για την εξυπηρέτηση ΑμεΑ

Ολοκληρωμένη πρόταση για την ένταξη στο συγχρηματοδοτούμενο από το ΕΤΠΑ πρόγραμμα για την πράξη με τίτλο «Δημιουργία Ολοκληρωμένων Τουριστικών Θαλάσσιων Προορισμών Δήμου Ερέτριας», υπέβαλλε ο Δήμος Ερέτριας.

Η πρόταση θα αφορά σε δύο παραλίες της Δ.Ε. Αμαρυνθίων και Δ.Ε Ερέτριας.

Σκοπός της Δημοτικής αρχής, όπως σημειώνεται, είναι η αξιοποίηση των αναπτυξιακών προοπτικών που παρουσιάζει το πλούσιο παραλιακό μέτωπο του Δήμου και έχει ως στόχο τη συμβολή στην ανάπτυξη τουρισμού ειδικών απαιτήσεων στις παραθαλάσσιες περιοχές και την προσέλκυση επισκεπτών και τουριστών αυτών των κατηγοριών.

Τα προσδοκώμενα οφέλη μετά την υλοποίηση της πράξης αφορούν τόσο τους κατοίκους, επισκέπτες και τουρίστες του Δήμου Ερέτριας όσο και τον πληθυσμό της ευρύτερης περιοχής της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, αναβαθμίζοντας υπερτοπικά τον κοινωνικό, τουριστικό και πολιτιστικό χαρακτήρα των παραθαλάσσιων περιοχών του.

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 17 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νίκαια: Το Κατράκειο θέατρο υποδέχεται το καλοκαίρι με πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων

Το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας ανοίγει τις πύλες του για το φετινό καλοκαίρι και υποδέχεται τους…

Ενδιαφέρουν 17 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αλ. Καχριμάνης: Πρόχειρο και ανακριβές το πόρισμα της Ενιαίας Αρχής Διαφάνειας

Ο περιφερειάρχης Ηπείρου κάνει λόγο για στοχοποίησή του από ποικιλώνυμα συμφέροντα και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα…

Με μια ματιά 17 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμβουλευτικός σταθμός για την άνοια λειτουργεί ο δήμος Αγίου Δημητρίου

Ξεκίνησε η λειτουργία του Συμβουλευτικού Σταθμού για την Άνοια του Δήμου Αγίου Δημητρίου, σε συνεργασία…