Άρθρο Localit 02 Σεπτεμβρίου, 2016

Προβλήματα από την ισχυρή νεροποντή στη Δυτική Θεσσαλία

βροχέςΣοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν, το βράδυ, από την ισχυρή νεροποντή που έπληξε την πόλη της Καρδίτσας, καθώς, σύμφωνα με δηλώσεις στο ΑΠΕ-ΜΠΕ του δημάρχου της πόλης Φώτη Αλεξάκου, για μισή ώρα περίπου κεντρικοί δρόμοι της πόλης είχαν 30 πόντους νερού.

Ο κ. Αλεξάκος ανέφερε πως το νερό της νεροποντής που έπεσε, ήταν σε τέτοια μεγάλη ποσότητα, που ξεπέρασε τις δυνατότητες απορροής του δικτύου. Επίσης, σύμφωνα με τον ίδιο, λιγότερα ήταν τα προβλήματα που εμφανίστηκαν σε φρεάτια της πόλης.

Από την πλευρά της περιφερειακής ενότητας Καρδίτσας, ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Τσιάκος υπογράμμισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως μέχρι αυτή την ώρα δεν του αναφέρθηκαν προβλήματα, κυρίως από τον ορεινό όγκο.

Σε αντίθεση με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, ο οποίος μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφερε πως η ισχυρή καταιγίδα δημιούργησε καταπτώσεις βράχων στα ριζά του Κόζιακα και στον ορεινό όγκο Πύλης -Καλαμπάκας, τις οποίες μηχανήματα της Π.Ε. Τρικάλων κινήθηκαν άμεσα και αποκατέστησαν τα όποια προβλήματα είχαν δημιουργηθεί.

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 25 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ δίπλα στη νέα γενιά της Θεσσαλονίκης – Με μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα της ΚΕΔΕ και του ΙΤΑ στη Θεσσαλονίκη, στην παρουσίαση της μελέτης για τη νεανική παραβατικότητα

Λ. Κυρίζογλου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θέλει να είναι θεατής, αλλά δύναμη πρόληψης, στήριξης και…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στηρίζει την ενημέρωση αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών για τον νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: Ο νέος Κώδικας βάζει τάξη στην πολυνομία και ενισχύει τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης…