Άρθρο Localit 07 Ιουλίου, 2015

Έκθεση Αγροτουρισμού στην Επίδαυρο

φωτο εκθεση περ πελοποννήσουΓια 18η χρονιά, πραγματοποιείται στο λιμανάκι της Παλαιάς Επιδαύρου, για 18η χρονιά, η έκθεση Αγροτουρισμού Επιδαύρου, που συνδιοργανώνουν  ο Δήμος Επιδαύρου και η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η έκθεση  ξεκίνησε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και θα συνεχιστεί για τα επόμενα Σαββατοκύριακα έως και την 2α Αυγούστου.

Εγκαινιάστηκε από τον δήμαρχο Επιδαύρου Κώστα Γκάτζιο και την αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου.

Προβάλει τα εξαιρετικής ποιότητας αγροτικά προϊόντα της Πελοποννήσου και συγκεντρώνει παραγωγούς, οικοτεχνίες, συνεταιρισμούς, βιοτέχνες, καλλιτέχνες και εμπόρους παραδοσιακών προϊόντων από όλη την Πελοπόννησο, με στόχο τη γνωριμία των χιλιάδων επισκεπτών της Επιδαύρου με τα προϊόντα της Πελοποννησιακής γης και τη μύησή τους στο πνεύμα και τις αξίες που πρεσβεύει ο αγροτουρισμός.

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 25 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ δίπλα στη νέα γενιά της Θεσσαλονίκης – Με μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα της ΚΕΔΕ και του ΙΤΑ στη Θεσσαλονίκη, στην παρουσίαση της μελέτης για τη νεανική παραβατικότητα

Λ. Κυρίζογλου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θέλει να είναι θεατής, αλλά δύναμη πρόληψης, στήριξης και…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στηρίζει την ενημέρωση αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών για τον νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: Ο νέος Κώδικας βάζει τάξη στην πολυνομία και ενισχύει τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης…