Άρθρο Localit 16 Ιουνίου, 2014

Δήμος Μεταμόρφωσης: Μέχρι τέλος Ιουνίου οι αιτήσεις χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων

basketaΤη δυνατότητα υποβολής μέχρι το τέλος Ιουνίου αιτημάτων από τους ενδιαφερόμενους φορείς που  επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Μεταμόρφωσης, κάνει γνωστή με ανακοίνωσή του το τμήμα Αναπτυξιακού Σχεδιασμού και Αθλητισμού.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε σημειώνεται: «Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 του Κανονισμού Λειτουργίας Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Δήμου (66/2013 Α.Δ.Σ.), οι ενδιαφερόμενοι φορείς που  επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου πρέπει να υποβάλλουν αίτημα για την παραχώρηση αυτών στην αρχή της αθλητικής περιόδου.

Επειδή η έναρξη της αθλητικής περιόδου συμπίπτει με την έναρξη της σχολικής περιόδου καθώς και λόγω των καλοκαιρινών διακοπών παρακαλούμε όπως μας καταθέσετε  το αίτημα σας για χρήση της αθλητικής εγκατάστασης που επιθυμείτε, έως και την Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014.

Το αίτημα σας να  συνοδεύετε απαραίτητα από καταστατικό (για τους νεοϊδρυθέντες συλλόγους) και να περιέχει αναλυτικά τις ώρες καθώς και το τμήμα (αριθμό αθλητών – ηλικίες) που επιθυμείτε να προπονηθεί.

Ειδικά για το Δημοτικό Κολυμβητήριο εκτός απ’ τα ανωτέρω, να αναφερθούν και οι διαδρομές (με αρίθμηση) που επιθυμείτε ανά προπονητική μονάδα, λαμβάνοντας υπόψη ότι η προπονητική μονάδα θα έχει διάρκεια μια (1) ώρα μαζί με την είσοδο και αποχώρηση των αθλητών.

Διευκρινίζεται ότι προτεραιότητα στην παραχώρηση προπονητικών ωρών θα έχουν τα Σωματεία που αγωνίζονται στα τοπικά, περιφερειακά και πανελλήνια πρωταθλήματα και κατέχουν την ειδική αθλητική αναγνώριση. Μέχρι την ψήφιση των προγραμμάτων απ’ το Δημοτικό Συμβούλιο, θα ισχύσει προσωρινό πρόγραμμα κατόπιν έγκρισης του Δημάρχου (άρθρο 5 παρ. 3).»

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Διεθνείς Σχέσεις 28 Ιουνίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνάντηση Επιτροπής Παρακολούθησης του Κογκρέσσου Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών – Τιφλίδα, 2 Ιουλίου 2024
Ρεπορτάζ 28 Ιουνίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δράσεις ενημέρωσης για τη χρήση των καφέ κάδων σε Μοσχάτο-Ταύρο

Συνεχίζεται στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου η τοποθέτηση καφέ κάδων για τη χωριστή συλλογή υπολειμμάτων τροφών, στις…

Ρεπορτάζ 28 Ιουνίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων: «Δεν είναι λύση η μετάθεση της ευθύνης»

Την αποτελεσματική συνεργασία και τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας όλων των εμπλεκόμενων στο κομμάτι της πυροπροστασίας…