Τη συμβολή τους στη συγκέντρωση βασικών αγαθών για τη στήριξη των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ενόψει των εορτών του Πάσχα, ζητά με ανοικτή επιστολή, από τους συλλόγους της πόλης, ο δήμαρχος Παλλήνης Αθανάσιος Ζούτσος.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το οποίο λειτουργεί, στο πλαίσιο του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, καθημερινά στην οδό Μιαούλη 28 στο Γέρακα, εξυπηρετεί σταθερά μεγάλο αριθμό οικογενειών, προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
Όπως σημειώνει ο δήμαρχος της περιοχής, αρωγοί στην προσπάθεια κοινωνικής αλληλεγγύης από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι, τοπικοί φορείς, επιχειρήσεις και πολίτες.
Επισημαίνοντας ότι “ένα κιλό από τον καθένα μας μπορεί να γίνουν τόνοι προϊόντων για όλους”, ο δήμαρχος της περιοχής, καλεί τους συλλόγους, να προσφέρουν στην κοινωνική δομή, βασικά είδη διατροφής όπως αλεύρι, ζάχαρη, ρύζι, ζυμαρικά, λάδι, γάλα, ντοματοπολτό κ.α.