Άρθρο Localit 26 Μαρτίου, 2014

Δήμος Κοζάνης: Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης – 4η Πανελλαδική συνάντηση κιθαριστικών συνόλων

Η 4η Πανελλήνια συνάντηση κιθαριστικών συνόλων πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ Δημοτικών Ωδείων και Μουσικών Σχολείων, που  έχει ως κύριο στόχο την καλλιτεχνική συνύπαρξη συνόλων, που δημιουργήθηκαν κάτω από το ίδιο καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό πρίσμα: την δημιουργικότητα των νέων μαθητών της κιθάρας μέσα από μια μουσική ομάδα, μικρή ή μεγάλη.

Τo Δ.Ω.Κ. για 4η συνεχή χρονιά διοργανώνει την Πανελλήνια συνάντηση κιθαριστικών συνόλων. Η θεσμοθετημένη πια αυτή διοργάνωση, σκοπό έχει την προβολή της κιθάρας σαν μέλος ορχηστρικών μουσικών συνόλων, εξερευνώντας καινούριες πτυχές  ερμηνείας και ηχοχρωμάτων αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και ένα σημαντικό παράγοντα της εκπαιδευτικής διαδικασίας, ο οποίος είναι πόλος έλξης για τους μαθητές. Το εξαιρετικό επίπεδο των μουσικών συνόλων αναδεικνύει τη εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τους καθηγητές που μας ξεναγούν κάθε φορά σε καινούριες ηχητικές δημιουργίες.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τέχνης το Σάββατο 29 Μαρτίου και ώρα 8.00 μ.μ. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 25 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ δίπλα στη νέα γενιά της Θεσσαλονίκης – Με μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα της ΚΕΔΕ και του ΙΤΑ στη Θεσσαλονίκη, στην παρουσίαση της μελέτης για τη νεανική παραβατικότητα

Λ. Κυρίζογλου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θέλει να είναι θεατής, αλλά δύναμη πρόληψης, στήριξης και…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στηρίζει την ενημέρωση αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών για τον νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: Ο νέος Κώδικας βάζει τάξη στην πολυνομία και ενισχύει τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης…