Άρθρο Localit 06 Μαρτίου, 2014

Στην Αθήνα η μεγαλύτερη συνάντηση ταξιδιωτικών bloggers και writers

athens-greece-city-pic-athens-greece+1152_12905366431-tpfil02aw-8536Η Αθήνα επελέγη ως ο τόπος διοργάνωσης της διεθνούς ετήσιας συνάντησης ταξιδιωτικών bloggers και συγγραφέων τουριστικών media,  TBEX 2014. Η σχετική εξέλιξη, όπως σημειώνεται και σε ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων, είναι αποτέλεσμα συντονισμένης και μεθοδικής προσπάθεια του δήμου και του Athens Convention and Visitors Bureau (ACVB) της Εταιρίας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ).

Πρόκειται για μία από τις πλέον περιζήτητες αλλά και απαιτητικές διοργανώσεις της παγκόσμιας τουριστικής κοινότητας, η οποία συγκεντρώνει περισσότερους από 1.000 bloggers, writers, content creators/ contributors καθώς και παράγοντες και επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς με έντονη δραστηριότητα στα social media, από όλον τον κόσμο.

Η επιλογή της Αθήνας, ως διοργανώτριας πόλης τον Οκτώβριο του 2014, αποτελεί μία εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη για τη θέση και την εικόνα της πόλης στη διεθνή αγορά τουρισμού και ταξιδιών, καθώς οι προορισμοί που φιλοξενούν το TBEX, τυγχάνουν τεράστιας πρωτογενούς και άμεσης προβολής σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες κοινωνικής και επαγγελματικής δικτύωσης (blogs, podcasts, YouTube, Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, Flickr, Google + κ.α.) με αθροιστικά εκατοντάδες εκατομμύρια προβολές, αναφορές και αναρτήσεις, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη συνάντηση.

Η επίσημη ανακοίνωση της επιλογής της Αθήνας ως του προορισμού διοργάνωσης του TBEX 2014, από τον διεθνή φορέα,  γίνεται στο πλαίσιο της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης ITB στο Βερολίνο.

Το TBEX διαρκεί δύο μέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων πραγματοποιείται σειρά συναντήσεων, σεμιναρίων και παρουσιάσεων με τη συμμετοχή διεθνούς φήμης ειδικών και προσωπικοτήτων και η όλη διοργάνωση πλαισιώνεται από ένα πλούσιο πρόγραμμα κοινωνικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων με επίκεντρο τον προορισμό που το φιλοξενεί.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 29 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη υλοποιεί το Πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία για τους Αστέγους ΙΙΙ»

Ο δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, σε συνεργασία με το Κοινωνικό ΕΚΑΒ ως φορέα…

Ρεπορτάζ 29 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ιδρύεται Δίκτυο Μεταλλευτικών Πόλεων με τη συμμετοχή οκτώ δήμων

Δίκτυο Δίκτυο Μεταλλευτικών Πόλεων συγκροτούν οκτώ δήμοι της χώρας. Πρόκειται για τους δήμους Αριστοτέλη, Πολυγύρου,…

Μη κατηγοριοποιημένο 29 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τι περιλαμβάνει το ερανιστικό νομοσχέδιο του Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Τι αλλάζει στην κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης Το ερανιστικό νομοσχέδιο του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και…