Στο πλαίσιο των δράσεων εκδηλώσεων «Νοέμβρης ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και συμπαράστασης», με στόχο την ενίσχυση των οικογενειών της πόλης, που έχουν ανάγκη και στηρίζονται στην κοινωνική αλληλεγγύη του δήμου, στις 20 Νοεμβρίου, διοργανώνεται στη Βέροια «Πεζο-ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ».
Το πρόγραμμα της δράσης ξεκινάει στις 12.00 το μεσημέρι της ημέρας αυτής, με συγκέντρωση στην πλατεία Ελιάς και επιστροφή σ’ αυτή, αφού οι πεζοπόροι περάσουν από τις οδούς Ανοίξεως, Ακροπόλεως, Δήμητρας, Βερόης, Πλατεία Ωρολογίου και τη Μητροπόλεως.
Τόσο στην πλατεία Ελιάς όσο και στην πλατεία Ωρολογίου θα τους περιμένουν «καλάθια αγάπης» που θα δέχονται, από όσους μπορούν και επιθυμούν, τρόφιμα μακράς διάρκειας.
Ακόμα και ένα πακέτο μακαρόνια, ή ένα κουτί γάλα , λένε οι διοργανωτές, μπορεί να είναι αρκετό…όμως ακόμη και αν δεν μπορούν κάποιοι να προσθέσουν κάτι στο «καλάθι» είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν στη δράση.
Η «πεζο- ΠΟΡΕΙΑ αγάπης» στη Βέροια, θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία της Τροχαίας, των καθηγητών φυσικής αγωγής, των σχολικών τροχονόμων από το 1ο, 5ο, 11ο, και 16ο Δημοτικών Σχολείων, του Δημοτικού Ιατρείου και των εθελοντριών της «Πρωτοβουλίας για το παιδί».