Ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες το Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Καβάλας, το οποίο λειτούργησε για 3η συνεχόμενη χρονιά σε δημοτικά σχολεία της πόλης της Καβάλας και των Κρηνίδων και φιλοξένησε περισσότερα από 120 παιδιά ηλικίας 6-12 ετών.
Το πρόγραμμα αυτό έδωσε και φέτος τη δυνατότητα στα παιδιά να περάσουν ανέμελα και δημιουργικά τα καλοκαιρινά τους πρωινά και στους γονείς την άνεση να ανταποκριθούν αναπόσπαστοι στις δουλειές και τις υποχρεώσεις τους, χωρίς να προβληματίζονται για την φύλαξη των παιδιών τους ή για το τεράστιο κόστος αυτής.
Σκοπός και επιδίωξη του προγράμματος αυτού ήταν και είναι η στήριξη της οικογένειας και της υγιούς και ομαλής αντιμετώπισης των προβλημάτων που προκύπτουν σε εργαζόμενους γονείς κατά την καλοκαιρινή περίοδο.
Ο Δήμος Καβάλας ευχαριστεί θερμά τους εκπαιδευτικούς που και φέτος έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αλλά και τους γονείς και τα παιδιά για την άριστη συνεργασία, ανανεώνοντας το ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι.