Άρθρο Localit 15 Μαΐου, 2013

Δήμος Μαρωνείας- Σαπών: «Πάνω από 4.000 μαθητές από όλη τη Θράκη θα επισκεφθούν την Μαρώνεια φέτος, στα πλαίσια της ημερήσιας σχολικής εκδρομής τους»

Πάνω από 4.000 μαθητές θα επισκεφθούν τη Μαρώνεια τις επόμενες 30 ημέρες στα πλαίσια των μονοήμερων σχολικών εκδρομών τους.

Οι μαθητές από σχολεία της Θράκης (Ροδόπης, Έβρου και Ξάνθης) θα έχουν την ευκαιρία με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς που θα τους συνοδεύουν να επισκεφθούν τον αρχαιολογικό χώρο της Μαρώνειας, τον παραδοσιακό οικισμό και τις κατασκηνώσεις όπου θα περάσουν αξέχαστες ώρες γνώσης, ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στο πλαίσιο της μεγάλης προσπάθειας που έγινε και αποτελεί θεμέλιο λίθο ανάδειξης της ιστορικής περιοχής της Μαρώνειας, αύριο Πέμπτη 16 Μαΐου 2013, στις 12.30 το μεσημέρι, στο χώρο των Πέτρινων κατασκηνώσεων Μαρώνειας, ο δήμαρχος Μαρώνειας – Σαπών κ. Ηλίας Ιωαννάκης και ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ροδόπης κ. Πέτρος Δεληγκιόζης θα υποδεχθούν τα πρώτα σχολεία (Διδυμοτείχου, Νέας Χιλής και Κομοτηνής) σε μια σεμνή τελετή.

Προσκαλούμε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ αν επιθυμούν να καλύψουν το γεγονός αυτό, Πέμπτη 16 Μαΐου 2013, ώρα 12:30.

 

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 25 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ δίπλα στη νέα γενιά της Θεσσαλονίκης – Με μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα της ΚΕΔΕ και του ΙΤΑ στη Θεσσαλονίκη, στην παρουσίαση της μελέτης για τη νεανική παραβατικότητα

Λ. Κυρίζογλου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θέλει να είναι θεατής, αλλά δύναμη πρόληψης, στήριξης και…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στηρίζει την ενημέρωση αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών για τον νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: Ο νέος Κώδικας βάζει τάξη στην πολυνομία και ενισχύει τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης…