Άρθρο Localit 08 Μαΐου, 2013

Κοινωνικό Φαρμακείο σε Λυκόβρυση- Πεύκη

FARMAK_ICOΘεσμοθετείται η λειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου,  στο Δήμο Λυκόβρυσης -Πεύκης, με στόχο την φαρμακευτική περίθαλψη ανασφάλιστων απόρων, αναξιοπαθούντων που ζουν κάτω  από τα όρια της φτώχειας.

Στο πλαίσιο αυτό το Κοινωνικό Φαρμακείο θα παρέχει δωρεάν φάρμακα σε συνεργασία με τα πολυιατρεία  του Δήμου  και εθελοντές πολίτες, γιατρούς και φαρμακοποιούς.

Για την επίτευξη του παραπάνω στόχου ο Δήμος ζητά την ενεργό συμμετοχή   συλλόγων, φορέων, εθελοντικών ομάδων, εθελοντών, και δημοτών – κατοίκων του, ώστε να μπορέσει  να ανταποκριθεί στις δυσκολίες των καιρών απέναντι στους πολίτες.

Σημειώνεται ότι το πλαίσιο της δημιουργίας ενός δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης το Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙ.Π.Α.Π. του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης αναπτύσσει και εκπονεί δράσεις ενίσχυσης των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων, με τη λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου και άλλων κοινωνικών παροχών.

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 08 Αυγούστου, 2025
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 01 Αυγούστου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεργασία ΥΠ.ΕΣ. – Κ.Ε.Δ.Ε. – ΕΝ.Π.Ε. – Ε.Ε.Τ.Α.Α. για την ενημέρωση του προσωπικού της Τ.Α.

Υπογράφηκε στις 21/7/2025 προγραμματική σύμβαση μεταξύ ΥΠ.ΕΣ. – Κ.Ε.Δ.Ε. – ΕΝ.Π.Ε. – Ε.Ε.Τ.Α.Α. με αντικείμενα…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 30 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καίρια παρέμβαση της ΚΕΔΕ στο Υπουργείο Ναυτιλίας για την τροποποίηση του Π.Δ. 71/2020

Συνάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Λ. Κυρίζογλου με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Στέφανο Γκίκα Καίρια…