Άρθρο Localit 10 Απριλίου, 2013

Δήμος Καλαμάτας: Ανακύκλωση ηλεκτρικών – ηλεκτρονικών συσκευών

20130222_ansΔράση συλλογής Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (Α.Η.Η.Ε.) οργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας σε συνεργασία με το Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης αυτών των αποβλήτων, το Σάββατο 13 Απριλίου. Από τις 09.00 έως τις 15.00, θα βρίσκεται στο βόρειο μέρος της πλατείας Βασιλέως Γεωργίου, στην αρχή του πεζόδρομου της Αριστομένους, ένα κοντέινερ του Συλλογικού Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης των Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού.

Εκτός από τις μικρές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, οι πολίτες μπορούν να φέρνουν και μεγάλου όγκου ηλεκτρικές συσκευές που δεν χρησιμοποιούνται πια, όπως πλυντήρια, ψυγεία, ηλεκτρικές κουζίνες κ.ά. Αν κάποιος δεν μπορεί να μεταφέρει μόνος του την προς ανακύκλωση συσκευή, έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με το Δήμο Καλαμάτας, προκειμένου να αναλάβει αυτός τη μεταφορά.

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 25 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ δίπλα στη νέα γενιά της Θεσσαλονίκης – Με μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα της ΚΕΔΕ και του ΙΤΑ στη Θεσσαλονίκη, στην παρουσίαση της μελέτης για τη νεανική παραβατικότητα

Λ. Κυρίζογλου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θέλει να είναι θεατής, αλλά δύναμη πρόληψης, στήριξης και…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στηρίζει την ενημέρωση αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών για τον νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: Ο νέος Κώδικας βάζει τάξη στην πολυνομία και ενισχύει τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης…