Άρθρο Localit 04 Ιανουαρίου, 2013

Ηλιούπολη: Δωρεάν μαθήματα Ισπανικών

Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης – Γρηγόρης Γρηγορίου» διευρύνει τις δράσεις του για την επιμόρφωση των πολιτών σε τομείς γενικού ενδιαφέροντος ευρείας απήχησης (Τέχνη, Ιστορία, Λογοτεχνία) και στην εκμάθηση ξένων γλωσσών.

Συγκεκριμένα, από την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013 και κάθε Τρίτη θα προσφέρει δωρεάν μαθήματα Ισπανικών για αρχάριους, στο αναγνωστήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Πλατεία 25ης Μαρτίου 7, 1ος όροφος) και ώρες 16:30-18:00 (α’ τμήμα) και 18:30-20:00 (β’ τμήμα).

Δηλώσεις συμμετοχής: στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης (Πλατεία 25ης Μαρτίου 7, Κ. Ηλιούπολη, 1ος όροφος), καθημερινά, από 09:00 έως 15:30. Απαραίτητη είναι η προσκόμιση ενός λογαριασμού (ΔΕΗ ή ΟΤΕ) που να αποδεικνύει ότι ο ενδιαφερόμενος είναι κάτοικος Ηλιούπολης. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων. Για περισσότερες περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 210 9940699.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 25 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ δίπλα στη νέα γενιά της Θεσσαλονίκης – Με μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα της ΚΕΔΕ και του ΙΤΑ στη Θεσσαλονίκη, στην παρουσίαση της μελέτης για τη νεανική παραβατικότητα

Λ. Κυρίζογλου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θέλει να είναι θεατής, αλλά δύναμη πρόληψης, στήριξης και…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στηρίζει την ενημέρωση αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών για τον νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: Ο νέος Κώδικας βάζει τάξη στην πολυνομία και ενισχύει τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης…