Φιλανθρωπικό παζάρι για τη συλλογή ρουχισμού και φαρμακευτικού υλικού, διοργανώνουν οι Εθελοντές του δήμου Αλεξάνδρειας, σε συνεργασία με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ημαθίας και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Αλεξάνδρειας, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012 (9.00-15.00), στο χώρο της Λέσχης Ποντίων.
Οι πολίτες που θα επισκεφθούν το παζάρι, θα έχουνπαράλληλα τη δυνατότητα να χαρίσουν ή και να ανταλλάξουν αντικείμενα που δεν χρησιμοποιούν πια (ρούχα βιβλία, cd, παιχνίδια, διακοσμητικά αντικείμενα κλπ) ,όλα καθαρά και σε καλή κατάσταση.
Όσα αντικείμενα δεν «βρουν» νέες ιδιοκτήτες, θα διατεθούν ανάλογα με το είδος και την κατάστασή τους σε ευπαθείς ομάδες, σε παιδικούς σταθμούς της πόλης και σε φιλανθρωπικούς φορείς της περιοχής.