Άρθρο Localit 05 Ιουλίου, 2012

Δήμος Λαγκαδά: Εγκαίνια λειτουργίας ΚΑΠΗ στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Βασιλείου

Το απόγευμα της Τετάρτης (4/07), τελέστηκαν τα εγκαίνια λειτουργίας του ανακαινισμένου κτιρίου ΚΑΠΗ στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Βασιλείου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης, υπογράμμισε την ανάγκη για την προώθηση έργων πρόνοιας και μέριμνας προς τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες του Δήμου μας και την υποχρέωση της Διοίκησης για υλοποίηση παρόμοιων δράσεων. Τέλος, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Λαγκαδά κ. Στυλιανό Δεργιανλή για την συνεχή προσπάθεια που καταβάλει ο ίδιος και οι συνεργάτες του, για την καλύτερη δυνατή λειτουργία και την βελτίωση των παροχών της ΥΚΠΑΑΠ προς τους Δημότες.

Στην εκδήλωση, παρόντες ήταν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Τσαγκαλίδης Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κ. Τερζάκης Σταύρος, ο Αντιπρόεδρος της Επιχείρησης κ. Αϊβατζίδης Παντελής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Μπρόζος Φώτιος και Απόστολος Μισχόπουλος και ο κ. Μητσόπουλος Χρήστος, μέλος του Δ.Σ. της ΥΚΠΑΑΠ.

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 25 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ δίπλα στη νέα γενιά της Θεσσαλονίκης – Με μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα της ΚΕΔΕ και του ΙΤΑ στη Θεσσαλονίκη, στην παρουσίαση της μελέτης για τη νεανική παραβατικότητα

Λ. Κυρίζογλου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θέλει να είναι θεατής, αλλά δύναμη πρόληψης, στήριξης και…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στηρίζει την ενημέρωση αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών για τον νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: Ο νέος Κώδικας βάζει τάξη στην πολυνομία και ενισχύει τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης…