Άρθρο Localit 12 Ιουνίου, 2012

Θεσσαλονίκη:Το Grand Slam στο …γήπεδο μπιτς βόλεϊ της Αριστοτέλους

Με άμμο θα γεμίσει απ’ άκρη σ’ άκρη η πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη για να μετατραπεί σε γήπεδο του μπιτς βόλεϊ και να φιλοξενήσει το Grand Slam με την άδεια του δήμου ο οποίος θεωρεί ότι παρόμοιες πρωτοβουλίες βοηθούν την εικόνα της Θεσσαλονίκης. Από την Παρασκευή 29 Ιουνίου έως και την Κυριακή 1η Ιουλίου, ημέρες του τουρνουά, εκτός από τους επαγγελματίες παίκτες θα μπορούν να απολαύσουν τους χώρους των εγκαταστάσεων που θα δημιουργηθούν παιδιά αλλά και γονείς καθώς εθελοντές θα προσφέρουν μαθήματα Μπιτς Βόλεϊ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ιδέα μετατροπής της πλατείας Αριστοτέλους σε γήπεδο Μπιτς Βόλεϊ δεν είναι η μόνη πρωτότυπη καθώς ο δήμος αναζητά ημερομηνίες προκειμένου να στήσει στην παραλιακή ξαπλώστρες και ομπρέλες για να μπορούν να απολαύσουν οι κάτοικοι στιγμές ηρεμίας με θέα τον Θερμαϊκό.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 25 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ δίπλα στη νέα γενιά της Θεσσαλονίκης – Με μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα της ΚΕΔΕ και του ΙΤΑ στη Θεσσαλονίκη, στην παρουσίαση της μελέτης για τη νεανική παραβατικότητα

Λ. Κυρίζογλου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θέλει να είναι θεατής, αλλά δύναμη πρόληψης, στήριξης και…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στηρίζει την ενημέρωση αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών για τον νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: Ο νέος Κώδικας βάζει τάξη στην πολυνομία και ενισχύει τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης…