Μετά την κατεδάφιση έξι αυθαίρετων κτισμάτων στην παραλία Επιταλίου του Δήμου Πύργου από την Ειδική Υπηρεσία Επιθεώρησης και Κατεδάφισης Αυθαιρέτων του υπουργείου Περιβάλλοντος ακολούθησε και η απομάκρυνση των μπαζών από την περιοχή . Στη συνέχεια τα συνεργεία, προχώρησαν σε προσεκτικό καθαρισμό της ευρύτερης παραλιακής περιοχής και σε έργα αποκατάστασης της παραλίας.
Σειρά για κατεδάφιση και άλλων αυθαιρέτων κτισμάτων παίρνει η παραλιακή ζώνη από το Επιτάλιο έως τη Ζαχάρω, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος, με την πλήρη υποστήριξη των Υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, της Περιφέρειας και του Δήμου Πύργου.
Στόχος όλων είναι η παραλία να καθαρίσει από κάθε είδους αυθαιρεσίες και να αποδοθεί στους πολίτες.
Μπορείτε να βρείτε το σχετικό υλικό με την παραλία πριν και μετά την κατεδάφιση στις σελίδες, Πριν:http://www.flickr.com/photos/ypeka/sets/72157629417528445/detail/
Μετά:http://www.flickr.com/photos/ypeka/sets/72157629559736055/detail/