Άρθρο Localit 11 Φεβρουαρίου, 2025

Συνεδριάζει αύριο Τετάρτη το ΔΣ της ΚΕΔΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ συνέρχεται αύριο Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου και ώρα 12.00 στα γραφεία της ΚΕΔΕ.
Κατά τη συνεδρίαση θα γίνει ενημέρωση από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Λ. Κυρίζογλου για θέματα επικαιρότητας που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Επίσης ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
• Η προώθηση ρύθμισης αναφορικά με τη διευκόλυνση πληρωμών δανειακών υποχρεώσεων δήμων που τελούν σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία τους.
• Πρόταση νομοθετικής ρύθμισης με την οποία θα καταστεί δυνατή η έκδοση οικοδομικών αδειών στα αραιοδομημένα τμήματα των εγκεκριμένων σχεδίων πόλης πριν την κύρωση της Πράξης Εφαρμογής, που αφορούν σε δημοτικές ιδιοκτησίες στις οποίες υφίστανται αθλητικές ή σχολικές υποδομές.
• Λήψη απόφασης για την άσκηση παρέμβασης της ΚΕΔΕ υπέρ του Δήμου Ηρακλείου, κατά την εκδίκαση ενώπιον του Δ΄ Τμήματος του ΣτΕ αίτησης της ΟΤΕ Α.Ε. για την ακύρωση απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με την οποία καθορίζονται οι προδιαγραφές και η διαδικασία χορήγησης αδειών τομής ή εκσκαφής σε οδούς και κοινόχρηστους χώρους του Δήμου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΕΔΕ 20 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΕΔΕ: Παρέμβαση του γενικού γραμματέα Δ. Καφαντάρη στην ΕτΠ για την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης από την Αυτοδιοίκηση

Η ΚΕΔΕ με τη διαχρονική και ισχυρή παρουσία της στα ευρωπαϊκά κέντρα αποφάσεων, συνεχίζει να…

ΚΕΔΕ 13 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στη Σαντορίνη μετέβη σήμερα αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ

Λ. Κυρίζογλου: Η ΚΕΔΕ σε συνεχή συνεργασία με τις δημοτικές αρχές των Κυκλάδων θα συνδράμει…

ΚΕΔΕ 13 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επίσκεψη του Προέδρου της ΚΕΔΕ Λάζαρου Κυρίζογλου στον Πρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη

«Η Αυτοδιοίκηση είναι ιδιαίτερα υπερήφανη που ένα μέλος της με σημαντική προσφορά στο θεσμό, και…