Άρθρο Localit 31 Οκτωβρίου, 2024

Συνάντηση του δημάρχου Φλώρινας με αντιπροσωπεία της ΓΣΕΕ και του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας

Η ακρίβεια και η προστασία των καταναλωτών και η ανεργία, ήτα τα θέματα της συνάντησης που είχε ο δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης με αντιπροσωπεία της ΓΣΕΕ και του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Φλώρινας, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την ενημέρωση εκ μέρους της ΓΣΕΕ για την απεργιακή κινητοποίηση της 20ης Νοεμβρίου και συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ Απόστολος Ραυτόπουλος, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας Κωνσταντίνος Σιάκος, ο γενικός γραμματέας Θωμάς Ταρτόρας και ο σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων του ΕΚΦ Λάζαρος Γιώσης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας Κωνσταντίνος Μαραγγός.

Κύριο θέμα συζήτησης η ακρίβεια και η προστασία των καταναλωτών, ένα θέμα που πλήττει τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς και το βιοτικό επίπεδο των πολιτών. Σε αυτό το πλαίσιο έγινε ενημέρωση για τις δράσεις και τον ρόλο της Ένωσης Καταναλωτών. Άμεσα συνδεδεμένο με τα παραπάνω είναι και το θέμα της ανεργίας στην περιοχή, που επίσης συζητήθηκε, με αφορμή και την επερχόμενη οριστική παύση λειτουργίας του ΑΗΣ Μελίτης.

Ο δήμαρχος Β. Γιαννάκης δήλωσε την αμέριστη στήριξη του ιδίου και της δημοτικής αρχής στις διεκδικήσεις τους.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 01 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τρία αιτήματα της ΠΟΜΙΔΑ για καθαρισμό οικοπέδων με αφορμή το άνοιγμα της σχετικής διαδικτυακής εφαρμογής

Η ΠΟΜΙΔΑ με ανακοίνωσή της  καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες να καθαρίσουν τα οικόπεδά τους…

Ενδιαφέρουν 01 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Ημέρα Καριέρας» για 5η χρονιά από τον δήμο Αθηναίων

Ευκαιρίες απασχόλησης και δικτύωσης σε όλους και όλες χωρίς διακρίσεις, με έμφαση σε υποψηφίους με…

Ενδιαφέρουν 01 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΕΤΑΑ: Επανέναρξη πληρωμών φορέων μετά την ανάταξη των πληροφοριακών συστημάτων

Ξεκίνησαν χθες Δευτέρα 31 Μαρτίου, από την ΕΕΤΑΑ οι πληρωμές για τη Δράση: «Προώθηση και…