Άρθρο Localit 18 Οκτωβρίου, 2024

Δήμος Τεμπών: Ξεκινά η κατασκευή ξενώνα στην Δημοτική Κοινότητα Κρανιάς

Την κατασκευή δημοτικού ξενώνα στη Δημοτική Κοινότητα Κρανιάς ξεκίνησε στο δήμος Τεμπών με την υπογραφή σύμβασης με την ανάδοχο κοινοπραξία.

Η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει με οικονομική προσφορά του κληροδοτήματος του Δημητρίου Θεοδώρου Σαρακατσάνη.

Πρόκειται για μια νέα, σύγχρονη υποδομή φιλοξενίας στην περιοχή, η οποία θα καλύψει  σημαντικές ανάγκες επισκεπτών και κατοίκων, ενισχύοντας παράλληλα την τοπική οικονομία και προωθώντας τον τουρισμό στην ευρύτερη περιοχή.

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 97.424 ευρώ, εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο των υποδομών που στοχεύουν στην αναβάθμιση της περιοχής και την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών φιλοξενίας.

Η κατασκευή του ξενώνα αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός οκτώ μηνών.

«Μέσω της ολοκλήρωσης του έργου, εκπληρώνεται παράλληλα η επιθυμία του αείμνηστου Δημητρίου Θεοδώρου Σαρακατσάνη να στηρίξει τον τόπο μας, και για αυτό τον λόγο του οφείλουμε ευγνωμοσύνη. Πιστεύω ακράδαντα ότι ο ξενώνας αυτός θα αποτελέσει πόλο έλξης και θα συμβάλλει καθοριστικά στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Κρανιάς», ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Τεμπών.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 16 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοινή δράση Λευκάδας και Αγρινίου για την ευαισθητοποίηση απέναντι στην αστεγία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2026, στον κεντρικό πεζόδρομο της Λευκάδας, δράση ευαισθητοποίησης…

Με μια ματιά 13 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμος Δράμας τίμησε τους λαμπαδηδρόμους των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Milano Cortina 2026

Εκδήλωση τιμής και αναγνώρισης για τους Δραμινούς που συμμετείχαν στη λαμπαδηδρομία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων…

Με μια ματιά 09 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτική Εβδομάδα 2026 στη Χαλκίδα

Ο Δήμος Χαλκιδέων διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά τη «Ναυτική Εβδομάδα Χαλκίδας», στο πλαίσιο του…