Άρθρο Localit 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Πτολεμαΐδα: Κινητοποίηση για την Τηλεθέρμανση

Με το σύνθημα «Μας χρωστάνε. Δεν χρωστάμε», δέκα εργατικά σωματεία και φορείς του νομού Κοζάνης διοργανώνουν συλλαλητήριο για την Τηλεθέρμανση, αύριο Πέμπτη 26/9 στις 19:00 στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας, και καλούν σε συμμετοχή τους κατοίκους της πόλης.

Οι διαμαρτυρόμενοι διεκδικούν: Ούτε μία ημέρα χωρίς τηλεθέρμανση. Kαμμία αύξηση στην τιμή της θερμικής μονάδας. Να καλύψουν τα ‘χρέη’ η ΔΕΗ και το Κράτος. Επέκταση του δικτύου της Τ/Θ στα χωριά. Αύξηση του επιδόματος θέρμανσης στους κατοίκους των χωριών. Να μην απειληθούν τα δικαιώματα των εργαζομένων στη ΔΕΤΗΠ.

Τα Εργατικά Σωματεία και οι φορείς που διοργανώνουν την κινητοποίηση είναι: το Σωματείο Καταστημάτων Εστίασης και Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Εορδαίας, Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Π Ε Κοζάνης, Οδοντιατρικός Σύλλογος Κοζάνης, Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια, Συνδικάτο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων περιοχής Εορδαίας, Πρωτοβουλία Πολιτών Πτολεμαΐδας- Εορδαίας για την Ανάπτυξη, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ, Σύλλογος Γυναικών Πτολεμαΐδας, Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΥΑ Εορδαίας, Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 25 Σεπτεμβρίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Σουφλίου: Ξεκινά η κατασκευή μονάδας επεξεργασίας νερού για τους ορεινούς οικισμούς

Ξεκινά η εγκατάσταση μονάδας επεξεργασίας νερού στον οικισμό Μεγάλο Δέρειο του δήμου Σουφλίου καθώς ολοκληρώθηκαν…

Με μια ματιά 25 Σεπτεμβρίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Δράμας: Αιτήσεις ένταξης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ο Δήμος Δράμας στο πλαίσιο άσκησης της κοινωνικής του πολιτικής οργανώνει και υλοποιεί δράσεις που…

Με μια ματιά 24 Σεπτεμβρίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ηράκλειο: Ένταξη έργου 6 εκατ. ευρώ στο πρόγραμμα «Κρήτη 2121-2017»

Στο Πρόγραμμα «Κρήτη 2021-2027», με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), εντάσσεται με…