Άρθρο Localit 01 Αυγούστου, 2024

Χανιά: Πρόγραμμα δωρεάν στείρωσης δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς ευπαθών κοινωνικών ομάδων

Το πρόγραμμα δωρεάν στείρωσης δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς, για δημότες που διαμένουν εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Χανίων και ανήκουν σε ευαίσθητες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, ενεργοποιεί ο Δήμος Χανίων, για ακόμα μια φορά.

Συγκεκριμένα, στο πρόγραμμα μπορούν να απευθυνθούν: «Άτομα με αναπηρία, άνεργοι, μονογονεϊκές οικογένειες, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, εισοδηματικών κριτηρίων μέχρι 10.000 ευρώ, φοιτητές και ιδιοκτήτες ποιμνίων». Η πρωτοβουλία του δήμου αφορά αποκλειστικά σε δωρεάν αιματολογικό έλεγχο και στείρωση, η οποία συμπεριλαμβάνει ηρέμηση και νάρκωση. Η αίτηση και κάθε σχετικό έγγραφο μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά που χρειάζονται οι ενδιαφερόμενοι, βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.chania.gr/eksypiretisi/adespota-zoa/strays-steirosi.html.

Οι ενδιαφερόμενοι, κάτοικοι του Δήμου Χανίων, καλούνται να υποβάλλουν την αίτηση ένταξης στο πρόγραμμα από την Παρασκευή 2 έως και τη Δευτέρα 19 Αυγούστου, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου Χανίων (Κυδωνίας 29, e-mail: dimos@chania.gr) ή στο Γραφείο του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας & Ανάπτυξης (Κριάρη 40, Μέγαρο Πάνθεον, e-mail: t-agro@chania.gr). Η προτεραιοποίηση των δικαιούχων θα γίνει με μοριοδότηση, ενώ για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας & Ανάπτυξης του Δήμου Χανίων στο τηλέφωνο 2821 3 41645.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 01 Αυγούστου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τον Απ. Τζιτζικώστα προτείνει η Ελλάδα για Επίτροπο στη νέα Κομισιόν

Τον Απόστολο Τζιτζικώστα, νυν περιφερειάρχη Κεντρική Μακεδονίας,  προτείνει η Ελλάδα για τη θέση του Επιτρόπου…

Ενδιαφέρουν 01 Αυγούστου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Έρχεται το 1ο Φεστιβάλ Ακροναυπλίας – Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Το ολοκαίνουργιο Φεστιβάλ Ακροναυπλίας ανοίγει τα πανιά του από τις 26 Αυγούστου έως τις 6…

Ενδιαφέρουν 01 Αυγούστου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αναβιώνουν «Τα Όμορφα Χωριά της Κρήτης» με πρωτοβουλία του Δήμου Χερσονήσου

Την πρωτοβουλία να αναβιώσει το Σύνδεσμο «Τα Όμορφα Χωριά της Κρήτης», έλαβε ο Δήμος Χερσονήσου,…