Άρθρο Localit 24 Ιουλίου, 2024

Συνάντηση ΚΕΔΕ με τη ΓΓ Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του ΥΠΕΞ

Η ενίσχυση της συνεργασίας και επικοινωνίας μεταξύ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και της Γενικής Γραμματείας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του υπουργείου Εξωτερικών ήταν το αντικείμενο συνάντησης εργασίας που πραγματοποίησε σήμερα αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ επικεφαλής του προέδρου της Λ. Κυρίζογλου, με τη γενική γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας Μ. Μυρογιάννη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο γενικός γραμματέας της ΚΕΔΕ Δ. Καφαντάρης ο πρόεδρος Επιτροπής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας της ΚΕΔΕ Π. Χριστόφας, δήμαρχος Μυτιλήνης και ο αντιπρόεδρος Επιτροπής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας  Μ. Χαιρέτης, αντιδήμαρχος Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν προτάσεις συνεργασίας για την ενίσχυση της εξωστρέφειας της τοπικής οικονομίας και των επιχειρήσεων  με στόχο τη συστηματοποίηση της συνεργασίας της Γενικής Γραμματείας, ΥΠΕΞ και δήμων προς αυτήν την κατεύθυνση.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΕΔΕ 08 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πάγωμα του ΠΔ για την οριοθέτηση οικισμών κάτω των 2. 000 κατοίκων και διάλογο για μια εφαρμόσιμη λύση ζητά ομόφωνα το ΔΣ της ΚΕΔΕ

Λάζαρος Κυρίζογλου: «Πρόκειται για ένα νομοθέτημα που κοιτάζει πίσω, ούτε στο παρόν, ούτε στο μέλλον»…

ΚΕΔΕ 28 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συντονισμένος βηματισμός ΚΕΔΕ -ΕΝΠΕ ενόψει του νέου Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: Η κωδικοποίηση των ρυθμίσεων σε έναν σύγχρονο, ενιαίο Κώδικα αποτελεί ιστορικό βήμα για…

ΚΕΔΕ 28 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοινή συνεδρίαση ΚΕΔΕ-ΕΝΠΕ – Λ.Κυρίζογλου: Σημαντικό βήμα θεσμικού εκσυγχρονισμού ο νέος Κώδικας Αυτοδιοίκησης

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που εξακολουθούν να απασχολούν τους Δήμους μας :…