Άρθρο Localit 12 Ιουνίου, 2024

Αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων λόγω καύσωνα στους δήμους Κισσάμου και Μυλοποτάμου

Με απόφασή του ο δήμαρχος Κισσάμου αναστέλλει τη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών Γραμβούσας, Κισσάμου και Πλατάνου, των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγείων – Δημοτικών) καθώς και του ΕΕΕΕΚ Κισσάμου για αύριο Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024. Η αναστολή γίνεται λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που πρόκειται να επικρατήσουν στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Χανίων.

Σχετικά με τις εξετάσεις των Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνασίων – Λυκείων) αυτές θα διεξαχθούν κανονικά.

Επίσης ο δήμος Μυλοποτάμου ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας των ολοήμερων τμημάτων όλων των σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (νηπιαγωγείων και δημοτικών) του δήμου και για αύριο Πέμπτη 13 Ιουνίου λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν. Επιπλέον, αναστέλλεται πλήρως η λειτουργία των παιδικών σταθμών Ζωνιανών και Λιβαδίων. Η απόφαση λήφθηκε μετά από συζήτηση του δημάρχου Γιώργου Κλάδου με τους αρμόδιους και λαμβάνοντας υπόψη το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Για τις υποδομές των σχολικών μονάδων, αποφασίστηκαν τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για την προστασία μαθητών και εκπαιδευτικών από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 03 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Μαδρίτη κήρυξη τον πόλεμο στις παράνομες τουριστικές ενοικιάσεις διαμερισμάτων

Τα αδήλωτα τουριστικά ενοικιαζόμενα διαμερίσματα έχουν πολλαπλασιαστεί κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια στη Μαδρίτη, γεγονός που…

Ενδιαφέρουν 02 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Καβάλας: Μεταφορά γνώσης για τα Κέντρα Δημιουργικής Επανάχρησης στο πλαίσιο του προγράμματος CURE+

Διαδικτυακά σεμινάρια υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος CURE+, τον περασμένο Μάρτιο Απρίλιο και Ιούνιο, με…

Ενδιαφέρουν 02 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το FINISH και η πρωτοβουλία «ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ» ταξίδεψαν στην Τήλο

Οι κάτοικοι της Τήλου υποδέχτηκαν την πρωτοβουλία «ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ» και δεσμεύτηκαν…