Άρθρο Localit 10 Ιουνίου, 2024

Στη διάθεση των πολιτών οι κλιματιζόμενες αίθουσες της περιφέρειας Θεσσαλίας σε όλους τους νομούς

Στη διάθεση των πολιτών παραμένουν από σήμερα Δευτέρα 10 Ιουνίου  και για τις επόμενες ημέρες  οι κλιματιζόμενες αίθουσες των Περιφερειακών Ενοτήτων Θεσσαλίας σε Λάρισα (Διοικητήριο πλατείας  Ρήγα Φεραίου και Νέο Διοικητήριο συνοικίας Αβέρωφ), Βόλο, Τρίκαλα και Καρδίτσα. Οι αίθουσες της Περιφέρειας παραμένουν στη διάθεση των πολιτών από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που αναμένονται στη Θεσσαλία σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ.

Για το λόγο αυτό ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης  Κουρέτας έχει συγκαλέσει για σήμερα συνεδρίαση του Περιφερειακού  Συντονιστικού  Οργάνου της Πολιτικής Προστασίας   για τον καλύτερο συντονισμό  των εναργειών των εμπλεκόμενων φορέων.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 11 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αστυπάλαια: Επιπλέον ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πειραιά ζητά η δηματική αρχή

Την αύξηση προσεγγίσεων πλοίων  στην Αστυπάλαια ζητούν οι κάτοικοι του νησιού και η δημοτική Αρχή. Ο…

Ενδιαφέρουν 11 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
DEF X – Δ. Κουρέτας: Έως το τέλος του 2026 θα έχει ολοκληρωθεί μεγάλο μέρος των έργων αποκατάστασης των καταστροφών που προκάλεσε ο κυκλώνας “Daniel”

Μέχρι το τέλος του 2026 θα έχει ολοκληρωθεί μεγάλο μέρος των έργων αποκατάστασης των καταστροφών…

Ενδιαφέρουν 11 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόσληψη 500 άνεργων με αναπηρία σε δήμους

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για τη νέα δράση της ΔΥΠΑ, με επιδότηση 75% για 18 μήνες…