Άρθρο Localit 08 Απριλίου, 2024

Καλώδια μέτρησης κυκλοφοριακού φόρτου σε κεντρικούς δρόμους της Κοζάνης

Καλώδια μέτρησης κυκλοφοριακού φόρτου έχουν τοποθετηθεί σε πολλά κεντρικά σημεία της Κοζάνης, στο πλαίσιο του έργου για τη σύνταξη νέας κυκλοφοριακής μελέτης, που πρόσφατα υπεγράφη από τη δημοτική αρχή.

Τα στατιστικά δεδομένα που θα συγκεντρωθούν, όπως είναι ο αριθμός και το μέγεθος των διερχόμενων οχημάτων, ο βαθμός καταπόνησης του οδοστρώματος αλλά και η ταχύτητα που αναπτύσσουν οι οδηγοί, θα συμβάλλουν στη διαμόρφωση της νέας μελέτης και των παρεμβάσεων, που πρέπει να υλοποιηθούν.

Σημειώνεται ότι τα καλώδια είναι τοποθετημένα σε παράλληλη διάταξη ώστε να περνούν τα οχήματα από πάνω τους και να τα πατάνε. Παράλληλα, συνδέονται με μετρητή, ο οποίος βρίσκεται σε εμφανές σημείο πάνω στο πεζοδρόμιο.

Ο δήμος επισημαίνει ότι οι  οδηγοί μπορούν να διέρχονται κανονικά από τα καλώδια και να μην φρενάρουν πάνω σε αυτά, για να μην καταστραφούν.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 23 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα WiFi4GR στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ολοκληρώθηκε η υλοποίηση του έργου WiFi4GR στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, μέσω του οποίου εγκαταστάθηκαν δωρεάν σημεία…

Ενδιαφέρουν 22 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Κλιματιζόμενοι χώροι για τους πολίτες λόγω υψηλών θερμοκρασιών

Σε πλήρη ετοιμότητα θέτει ο Δήμος Αθηναίων όλες τις υπηρεσίες του, λόγω των πολύ υψηλών…

Ενδιαφέρουν 22 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαυρεωτικής: Σε λειτουργία κλιματιζόμενοι χώροι λόγω καύσωνα

Ο Δήμος Λαυρεωτικής ανακοίνωσε τους κλιματιζόμενους χώρους που διαθέτει για την προστασία των πολιτών κατά…