Άρθρο Localit 14 Μαρτίου, 2024

Δήμος Χανίων: Σεμινάριο πυροπροστασίας και πυρασφάλειας για το προσωπικό των παιδικών σταθμών

Εκπαιδευτικό σεμινάριο πυροπροστασίας και πυρασφάλειας για το προσωπικό των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Χανίων πραγματοποιήθηκε με μέριμνα της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής Δήμου Χανίων.

Το σεμινάριο, το οποίο έγινε σε συνεργασία με τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Χανίων, είχε θέμα, «Πυρασφάλεια  και  Πυροπροστασία-Ανταπόκριση σε περιπτώσεις αντιμετώπισης πυρκαγιάς» και όπως δήλωσε ο εντεταμένος σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Χανίων, Αδάμ Μπούτζουκας, «η ετοιμότητα του προσωπικού σε περιπτώσεις αντιμετώπισης πυρκαγιάς είναι κρίσιμης σημασίας για την ασφάλεια των μικρών παιδιών, που στεγάζουν οι Παιδικοί και Βρεφικοί Σταθμοί του Δήμου Χανίων». Σύμφωνα με τη δημοτική Αρχή, όλοι οι χώροι που στεγάζουν τους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Χανίων, τηρούν τις σύγχρονες προδιαγραφές πυρασφάλειας, καθώς επαναλαμβάνονται τακτικοί, ετήσιοι έλεγχοι.

Επίσης, ο Δήμος Χανίων διοργανώνει ημερίδες Επαγγελματικού Προσανατολισμού για τους μαθητές Γ΄ Γυμνασίου και Γ’ Λυκείου, των σχολείων του Δήμου Χανίων, με τίτλο «Ενημερώνομαι – Σκέφτομαι – Αποφασίζω».

Πρόκειται για πρωτοβουλία του Τμήματος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Χανίων, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τη ΧΕΝ Ελλάδος. Οι ενημερωτικές συναντήσεις επαγγελματικού προσανατολισμού, που ξεκινούν αύριο 14 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ) και στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων. Τα σχολεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη συντονίστρια της δράσης ‘Αννα Νεμπαυλάκη (ειδική συνεργάτιδα δημάρχου Χανίων σε θέματα Παιδείας) στο τηλέφωνο 6972720943.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 08 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ενημερωτικές ημερίδες ΚΕΔΕ- ΕΕΤΑΑ για τους νέους Οργανισμούς Εσωτερικής Υπηρεσίας Δήμων

Δύο ενημερωτικές ημερίδες με θέμα «Οδηγός  εκπόνησης νέων Οργανισμών Εσωτερικής Υπηρεσίας των Δήμων» διοργανώνει η…

Ενδιαφέρουν 08 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αθήνα: Προθεσμία μέχρι τις 10 Μαΐου για τον διαγωνισμό «Πρασινίζουμε το Γκρίζο»

Τις 173 έχουν φτάσει οι συμμετοχές, στην πρώτη φάση του διαγωνισμού «Πρασινίζουμε το Γκρίζο», που…

Ενδιαφέρουν 08 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Κοζάνης: Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων ζώων συντροφιάς και δεσποζόμενων ζώων ευπαθών κοινωνικών ομάδων

Μία ακόμη δράση με δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων σκύλων και γατών από εθελοντές κτηνιάτρους προγραμματίζει ο…