Άρθρο Localit 21 Φεβρουαρίου, 2024

Με εντολή Ν. Χαρδαλιά ξηλώθηκαν οι αφίσες για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Η περιφέρεια Αττικής σε εφαρμογή της σχετικής νομοθεσίας (Ν.4954/2022) προχώρησε χθες βράδυ στο ξήλωμα παράνομης αφισοκόλλησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (για την προβολή του 4ου Συνέδριο του κόμματος, από 22 έως 25 Φεβρουαρίου στο κλειστό του Tae Kwo Do), σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας.

Την εντολή έδωσε ο  περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς και τα  συνεργεία της περιφέρειας εργάστηκαν όλο το βράδυ για την απομάκρυνση των αφισών ενω σύντομα θα επιβληθούν και τα προβλεπόμενα πρόστιμα.

Υπενθυμίζεται ότι είναι η δεύτερη φορά που ο Νίκος Χαρδαλιάς προβαίνει σε ανάλογη κίνηση, καθώς πριν από λίγες ημέρες συνεργεία της Περιφέρειας κατέβασαν παράνομη αφισοκόλληση του προέδρου του ΛΑΟΣ και επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης “Μάχη για την Αττική” Φίλιππου Καμπούρη, επιβάλλοντας και τα σχετικά πρόστιμα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 11 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιδείνωση του καιρού – Σε αυξημένη ετοιμότητα Δήμοι και μηχανισμοί Πολιτικής Προστασίας

Νέα επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από το βράδυ της Τετάρτης 11 Φεβρουαρίου 2026 έως και…

Με μια ματιά 26 Ιανουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ισχυρά καιρικά φαινόμενα σε εξέλιξη – Αυξημένη επιφυλακή των ΟΤΑ

Ισχυρή επιδείνωση του καιρού προβλέπεται για σήμερα, Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026, με εκτεταμένα φαινόμενα σε…

Με μια ματιά 26 Νοεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε ετοιμότητα καλούνται οι ΟΤΑ από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας