Άρθρο Localit 09 Φεβρουαρίου, 2024

Δήμος Πατρέων: Εκτός λειτουργίας οι υπηρεσίες ηλεκτρονικών πληρωμών – Σε ισχύ οι κάρτες στάθμευσης

Ο δήμος Πατρέων ενημερώνει  ότι οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του δήμου προς τους πολίτες για ηλεκτρονικές πληρωμές, προμήθεια ηλεκτρονικού εισιτηρίου για παρόδια στάθμευση, δεν θα είναι διαθέσιμες από σήμερα, Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στη 1 μ.μ. μέχρι και αύριο Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στη 1 μ.μ., λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης.

Σε ό,τι αφορά ειδικότερα την στάθμευση, η έκδοση εισιτηρίου θα λειτουργεί κανονικά, εξαιτίας όμως της μεταφοράς των υπηρεσιών του δήμου στο νέο δημαρχιακό μέγαρο, δεν θα είναι εφικτή η αγορά χρόνου στάθμευσης.

Στους χρήστες  που επιθυμούν να σταθμεύσουν στο κέντρο το συγκεκριμένο 24ωρο και δεν έχουν υπόλοιπο στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι της εφαρμογής, προτείνεται να αγοράσουν χρόνο στάθμευσης ΠΡΙΝ από σήμερα Παρασκευή, στη 1 μ.μ. Οι κάρτες στάθμευσης ισχύουν κανονικά.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 09 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμος Αποκορώνου ιδρύει Δημοτική Επιχείρηση ΄Υδρευσης και Αποχέτευσης

Πραγματικότητα αποτελεί η ίδρυση Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Αποκορώνου όπου πλέον, σύμφωνα με τη δημοτική…

Ενδιαφέρουν 09 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στο ΦΕΚ ο νέος πολεοδομικός, δασικός, ενεργειακός νόμος του ΥΠΕΝ

Δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης ο νέος νόμος 5106/2024 του υπουργείου Περιβάλλοντος. Με…

Ενδιαφέρουν 09 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν νομική πληροφόρηση για ασφαλιστικά & εργασιακά θέματα στον Δήμο Καλλιθέας

Δωρεάν εξατομικευμένη νομική πληροφόρηση από νομικούς του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, όπου θα απαντούν για το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα…