Άρθρο Localit 05 Ιανουαρίου, 2024

Δήμος Δελφών: Προμήθεια δέκα νέων ηλεκτρικών οχημάτων, προϋπολογισμού 1.2 εκ. ευρώ

Υπεγράφη η σύμβαση και άμεσα ο δήμος Δελφών θα παραλάβει δέκα νέα ηλεκτρικά οχήματα, συνεχίζοντας τον εκσυγχρονισμό του στόλου του, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα.

Πιο συγκεκριμένα, το έργο με τίτλο «Προμήθεια ηλεκτρικών οχημάτων Δήμου Δελφών», προϋπολογισμού, 1.227.818,83 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», περιλαμβάνει τα εξής:

  • τρία ηλεκτρικά σάρωθρα, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τον καθαρισμό κοινοχρήστων χώρων, πλατειών, πεζοδρόμων, πάρκων, πεζοδρομίων, κ.λ.π. και ένα σταθμό φόρτισης για τη φόρτιση των οχημάτων.
  • δύο ηλεκτρικά ανατρεπόμενα μικρά φορτηγά, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για πάσης φύσεως μεταφορές υλικών και ένα σταθμό φόρτισης για τη φόρτιση των οχημάτων.
  • δύο ηλεκτρικά ανατρεπόμενα μικρά τετράτροχα οχήματα, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για πάσης φύσεως μεταφορές υλικών και ένα σταθμό φόρτισης για τη φόρτιση των οχημάτων.
  • δύο ηλεκτρικά μικρά φορτηγά οχήματα κλειστού τύπου (τύπου VAN) κινητά συνεργεία, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για μεταφορά και αποθήκευση φορητών εργαλείων και ένα σταθμό φόρτισης για τη φόρτιση των οχημάτων.
  • ένα ηλεκτρικό μικρό όχημα κλειστού τύπου (τύπου VAN) 7 θέσεων, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για μεταφορά υλικών και αγαθών και ένα σταθμό φόρτισης για τη φόρτιση του οχήματος.

Να σημειωθεί επίσης ότι, στο αντικείμενο της προμήθειας περιλαμβάνεται και η εκπαίδευση-υποστήριξη του προσωπικού του Δήμου από τον προμηθευτή.

Ο δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης δήλωσε: «Σύγχρονος Δήμος σημαίνει και σύγχρονα μέσα για να παρέχονται ακόμα καλύτερες υπηρεσίες. Στο πλαίσιο αυτής μας της στόχευσης έχουμε καταφέρει έως σήμερα να ανανεώσουμε σε σημαντικό βαθμό το στόλο μας, σεβόμενοι ταυτόχρονα το περιβάλλον, αλλά και εξοικονομώντας πόρους. Όπως έχουμε επισημάνει, ο Δήμος Δελφών διαμορφώνει τις συνθήκες που έχει ανάγκη η κοινωνία του μέλλοντος, όντας έτοιμος να την υποδεχτεί».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 13 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεκινά η υπογειοποίηση καλωδίων στο Πέραμα Μυλοποτάμου

Ξεκινά η υπογειοποίηση καλωδίων στο Πέραμα Μυλοποτάμου, ένα μεγάλο έργο, σύμφωνα με τον δήμαρχο Γιώργο…

Με μια ματιά 10 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Περιφέρεια Αττικής: 4,25 εκ. ευρώ για ενίσχυσης της ψυχικής υγείας και την αντιμετώπιση εξαρτήσεων από ουσίες

Πόροι ύψους 4,25 εκατομμυρίων ευρώ για την υλοποίηση δράσεων ενίσχυσης της ψυχικής υγείας και την…

Με μια ματιά 02 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Υπογραφή έργου εξοικονόμησης ενέργειας στο δήμο Ανωγείων

Υπεγράφη στο δημαρχείο Ανωγείων σύμβαση προϋπολογισμού μελέτης 294.287,19 ευρώ για την εκτέλεση του έργου «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ…