Άρθρο Localit 09 Νοεμβρίου, 2023

“Και με το μετρό και με το πράσινο” λένε κύκλοι του Χ. Δούκα

«Δεν υπάρχει κανένα δίλημμα. Και με το μετρό και με το πράσινο», τονίζει το περιβάλλον του Χάρη Δούκα αναφορικά με όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στα Εξάρχεια, με την κατασκευή του μετρό, εν μέσω έντονων διαμαρτυριών κατοίκων της περιοχής για την κοπή δέντρων στην πλατεία Εξαρχείων.

«Επειδή ορισμένοι καλόπιστα και άλλοι κακόβουλα συνεχίζουν να παρερμηνεύουν τη θέση μας, την επαναλαμβάνουμε για ακόμα μία φορά. Διακηρύξαμε ως βασική προγραμματική μας δέσμευση την Πράσινη Αθήνα. Για εμάς δίλημμα δεν υπάρχει: Και με το μετρό και με το πράσινο. Το μετρό πρέπει να προχωρήσει και οι δεσμεύσεις για την αποκατάσταση των δέντρων και του πρασίνου πρέπει να τηρηθούν μέχρι κεραίας. Παντού και σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις.

Καθήκον μας είναι, από 1-1-2024 να παρακολουθούμε και να παρεμβαίνουμε όπου χρειάζεται, για να γίνει ο στόχος μας πράξη. Απαρέγκλιτα», αναφέρει το περιβάλλον του νεοεκλεγέντα δημάρχου Αθηναίων.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 30 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΕΥΑ Λέσβου: Πακέτο έργων ύδρευσης ύψους 2,11 εκ. ευρώ σε όλες τις δημοτικές ενότητες

Σημαντικά έργα ύδρευσης συνολικού προϋπολογισμού 2,11 εκατομμυρίων ευρώ προγραμματίζει η ΔΕΥΑ Λέσβου με στόχο την…

Ενδιαφέρουν 30 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Πατρέων: Συνάντηση με τον ευρωπαίο επίτροπο Απ. Τζιτζικώστα ζητά ο Κ. Πελετίδης για την υπογειοποίηση της σιδηροδρομικής γραμμής

Ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, με αφορμή τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ που θα…

Ενδιαφέρουν 29 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν κουρέματα σε άστεγους και άπορους πολίτες στη Θεσσαλονίκη και την Καβάλα

Δράσεις για δωρεάν κουρέματα για αστέγους και ευάλωτους πολίτες διοργανώνουν οι  Δήμοι Θεσσαλονίκης  και Καβάλας…