Άρθρο Localit 24 Οκτωβρίου, 2023

Στη Σύρο συναντώνται 30 ερασιτεχνικοί θίασοι από όλα τα νησιά του Αιγαίου

Στη Σύρο από Πέμπτη 26 Οκτωβρίου έως και Κυριακή 5 Νοεμβρίου φιλοξενείται η 34η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Σύρου Ερμούπολης.

Στο 11ήμερο  θεατρικό φεστιβάλ συναντώνται περίπου 30 θίασοι από όλα τα νησιά του Αιγαίου,  παρουσιάζουν τη δουλειά τους και ανταλλάσσουν απόψεις και εμπειρίες. Η δράση ξεκίνησε το 1988 και είναι μια διοργάνωση της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, και της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου.

Οι παραστάσεις θα δοθούν εκτός από το εμβληματικό θέατρο Απόλλων και στο αμφιθέατρο “Κωνσταντίνος Τουλούπης” του σχολικού συγκροτήματος Μάννα, καθώς και στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 4ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης, που έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα για να υποδεχθούν τις εκδηλώσεις.

Το πρόγραμμα της 34ης Συνάντησης μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της

Ο.Ε.Θ.Α. www.aegeantheatre.gr .

Η τελετή έναρξης και τρείς από τις παραστάσεις θα μεταδοθούν σε ζωντανή σύνδεση, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης με την υπηρεσία ΔΙΑΥΛΟΣ του ΕΔΥΤΕ στα link:

27/10: https://diavlos.grnet.gr/event/e4303

31/10: https://diavlos.grnet.gr/event/e4304

01/11: https://diavlos.grnet.gr/event/e4305

Σε όλες τις αίθουσες η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ, για το θέατρο Απόλλων η ηλεκτρονική κράτηση θέσης είναι απαραίτητη με δελτίο ελεύθερης εισόδου μέσω www.ticketservices.gr ή από το ταμείο του θεάτρου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 09 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμος Αποκορώνου ιδρύει Δημοτική Επιχείρηση ΄Υδρευσης και Αποχέτευσης

Πραγματικότητα αποτελεί η ίδρυση Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Αποκορώνου όπου πλέον, σύμφωνα με τη δημοτική…

Ενδιαφέρουν 09 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στο ΦΕΚ ο νέος πολεοδομικός, δασικός, ενεργειακός νόμος του ΥΠΕΝ

Δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης ο νέος νόμος 5106/2024 του υπουργείου Περιβάλλοντος. Με…

Ενδιαφέρουν 09 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν νομική πληροφόρηση για ασφαλιστικά & εργασιακά θέματα στον Δήμο Καλλιθέας

Δωρεάν εξατομικευμένη νομική πληροφόρηση από νομικούς του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, όπου θα απαντούν για το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα…