Άρθρο Localit 19 Οκτωβρίου, 2023

Π. Σημανδηράκης: Να μην ανασταλεί η λειτουργία των ΕΛΤΑ στις Μουρνιές

Την έντονη ανησυχία που προκαλεί η απόφαση αναστολής λειτουργίας, από την ερχόμενη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, του Ταχυδρομικού Καταστήματος  στην περιοχή των Μουρνιών, καθώς θα δυσχεράνει στην πράξη την καθημερινότητα των πολιτών,  οι οποίοι θα πρέπει να υπόκεινται σε αναίτια ταλαιπωρία, προκειμένου να εξυπηρετήσουν καθημερινές ανάγκες τους, υπογραμμίζει ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης.

«Είναι σαφές ότι δεν έχει ληφθεί υπόψη το μέγεθος του κοινού, που εξυπηρετεί το εν λόγω Ταχυδρομικό Κατάστημα», αναφέρει εμφατικά, και προσθέτει ότι ο Δήμος Χανίων καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην ανασταλεί η λειτουργία των ΕΛΤΑ στις Μουρνιές, και ο κάθε πολίτης, σε κάθε πλευρά του Δήμου να έχει πρόσβαση σε βασικές παροχές.

Αναλυτικά η δήλωση του δημάρχου Χανίων

«Από τις αρχές του καλοκαιριού με αγωνία παρακολουθούμε την ολοένα και αυξανόμενη ταχύτητα της αναστολής και της υπολειτουργίας των ΕΛΤΑ σε όλη τη χώρα, γεγονός που συντελεί στην υποβάθμιση της ποιότητας ζωής σε περιαστικές περιοχές αφαιρώντας από τους κατοίκους, την πρόσβαση σε αναγκαίες υπηρεσίες επικοινωνίας, συναλλαγών και ενημέρωσης για τις προσωπικές τους υποθέσεις.

Συγκεκριμένα, η απόφαση αναστολής λειτουργίας του Ταχυδρομικού Καταστήματος στην περιοχή των Μουρνιών από την ερχόμενη Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου, προκαλεί έντονη ανησυχία καθώς θα δυσχεράνει στην πράξη την καθημερινότητα των πολιτών, οι οποίοι θα πρέπει να υπόκεινται σε αναίτια ταλαιπωρία, προκειμένου να εξυπηρετήσουν καθημερινές ανάγκες τους. Είναι δε σαφές, ότι δεν έχει ληφθεί υπόψη το μέγεθος του κοινού, που εξυπηρετεί το εν λόγω Ταχυδρομικό Κατάστημα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Χανίων καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην ανασταλεί η λειτουργία των ΕΛΤΑ στις Μουρνιές, και ο κάθε πολίτης, σε κάθε πλευρά του Δήμου μας να έχει πρόσβαση σε βασικές παροχές».

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 04 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΜΙΔΑ: Τι ζητά από τους δήμους για δημοτικά τέλη, αδήλωτα εμβαδά, οφειλές και πρόστιμα

Δέσμη μέτρων για τη ρύθμιση των σχέσεων ακίνητης ιδιοκτησίας και Τοπικής Αυτοδιοίκησης κατέθεσε η ΠΟΜΙΔΑ…

Ενδιαφέρουν 04 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανοιχτά για παιχνίδι και αθλητισμό τα σχολεία της Νέας Σμύρνης

Σε ανοιχτούς χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας για τα παιδιά μετατρέπονται όλο τον Ιούλιο τέσσερα σχολεία…

Ενδιαφέρουν 04 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πεντέλη: Ανοιχτά το καλοκαίρι τα προαύλια 7 σχολείων του Δήμου 

Ανοιχτοί θα παραμείνουν το καλοκαίρι οι αύλειοι χώροι επτά δημόσιων σχολείων του Δήμου, με απόφαση…