Άρθρο Localit 23 Ιουνίου, 2023

Βελτιώνεται η προσβασιμότητα στα σχολικά συγκροτήματα της Καρδίτσας

Παρεμβάσεις βελτίωσης προσβασιμότητας και ασφάλειας, στα σχολικά συγκροτήματα της Καρδίτσας δρομολογεί ο δήμος.

Τη σύμβαση του έργου υπέγραψε σήμερα, 23 Ιουνίου, ο δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος με τον ανάδοχο.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 150.000 ευρώ με ΦΠΑ και θα καλυφθεί από το ΕΣΠΑ-ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020.

Οι παρεμβάσεις που θα γίνουν είναι: οριζόντια διαγράμμιση στο οδόστρωμα, κατακόρυφη σήμανση για υποχρεωτική μείωση ταχύτητας και παρεμβάσεις στα πεζοδρόμια. Στόχος είναι η μείωση της ταχύτητας στους περιμετρικούς και γειτονικούς δρόμους των σχολείων.

Τα σχολικά συγκροτήματα που προβλέπεται να γίνουν παρεμβάσεις είναι τα παρακάτω: 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ, 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ, 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ, 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ, 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ, 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ, 7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ, 8ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ, 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ, 10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ, 11ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ, 14ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ, 18ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ, ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ, 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ, 3οΛΥΚΕΙΟ, 7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ, 1ο ΕΠΑΛ, 2ο ΕΠΑΛ, 2ο ΓΕΛ, 5ο ΓΕΛ, ΙΕΚ, ΟΑΕΔ, ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 10 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμος Δράμας υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με παιχνίδι και δράσεις

Ο Δήμος Δράμας υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με μια ανοιχτή γιορτή για παιδιά και…

Με μια ματιά 08 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ολοκληρώθηκε στη Λαμία το 42ο AVIN Ράλλυ Φθιώτιδος

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στη Λαμία το 42ο AVIN Ράλλυ Φθιώτιδος, που συγκέντρωσε και φέτος το…

Με μια ματιά 31 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Ναύπακτος γιόρτασε την ολοκλήρωση των έργων στο Ενετικό Λιμάνι

Αποδόθηκαν στην πόλη και τους πολίτες τα ολοκληρωμένα έργα συντήρησης, αποκατάστασης, στερέωσης και ανάδειξης του…