Άρθρο Localit 12 Ιουνίου, 2023

Επίτιμος δημότης Ηγουμενίτσας ανακηρύχθηκε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα

Επίτιμος δημότης Ηγουμενίτσας,  ανακηρύχθηκε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα το Σάββατο 10 Ιουνίου, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας, πριν την έναρξη του εντός έδρας αγώνα του Θεσπρωτού με τον Αλμωπό Αριδαίας.

Την ανακήρυξη τέλεσε ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Ιωάννης Λώλος, ο οποίος χαρακτήρισε τον Χουάν Ραμόν Ρότσα εμβληματική προσωπικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Ο κύριος Ρότσα, ανέφερε ο δήμαρχος,  δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού για δεκαετίες υπηρετεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και από το 2019 έχουμε τη χαρά και την τιμή να εγκατασταθεί στον Δήμο μας, κρατώντας το τιμόνι του Θεσπρωτού, τον οποίο και καθιέρωσε στη δεύτερη κατηγορία.

Ως ένδειξη τιμής, σεβασμού και αναγνώρισης της προσφοράς του στον τόπο μας, αποφασίσαμε στο Δημοτικό μας Συμβούλιο να τον ανακηρύξουμε επίτιμο δημότη μας.

Σεβόμενοι την επιθυμία του Χουάν να πραγματοποιήσουμε την ανακήρυξη, σε μια σεμνή τελετή, στο φυσικό του περιβάλλον, που δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, βρισκόμαστε σήμερα εδώ, στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας, όπου ο Χουάν Ραμόν Ρότσα δίνει απλόχερα τα φώτα του και την ίδια την ψυχή του, για την ομάδα του Θεσπρωτού μας».

Ο κ. Ρότσα ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή και αφού έκανε μια συγκινητική αναφορά στην πορεία του στην χώρα μας και στον Δήμο Ηγουμενίτσας, επέστρεψε στον καθήκον του για τον αγώνα του Θεσπρωτού.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 28 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράταση έως τις 30 Ιουνίου για τις δηλώσεις καθαρισμού οικοπέδων στην ψηφιακή πλατφόρμα akatharista.apps.gov.gr

Παράταση έως τις 30 Ιουνίου δίνεται στους πολίτες, προκειμένου να δηλώσουν τον καθαρισμό των οικοπεδικών…

Ενδιαφέρουν 27 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύσκεψη για τα προβλήματα του κλάδου του ελαιολάδου στη Κρήτη

Σύσκεψη με επίκεντρο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος του ελαιολάδου πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης,…

Ενδιαφέρουν 27 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συλλογή μεταχειρισμένων μαγειρικών ελαίων στον Δήμο Άργους-Μυκηνών

Ολοκληρωμένο σύστημα συλλογής των χρησιμοποιούμενων οικιακών βρώσιμων λιπών και ελαίων λειτουργεί στον Δήμο Άργους-Μυκηνών, ο…