Άρθρο Localit 09 Ιουνίου, 2023

Δωρεάν εμβολιασμοί – στειρώσεις αδέσποτων ζώων στον Δήμο Βόλβης

Δωρεάν εμβολιασμοί, στειρώσεις και ηλεκτρονική καταγραφή αδέσποτων ζώων, θα πραγματοποιηθούν το
Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Ιουνίου, από τον Δήμο Βόλβης σε συνεργασία με την Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος (ΕΔΚΕ). Η δράση θα γίνει στις ειδικές εγκαταστάσεις που έχουν διαμορφωθεί στο δημοτικό κτίριο στην Κοκκαλού, πλησίον της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Καβάλας.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος, εκτός από τα συνεργεία του τα οποία πραγματοποιούν την περισυλλογή των αδέσποτων ζώων, μπορεί και ο κάθε ευαισθητοποιημένος φιλόζωος δημότης να πηγαίνει μόνος του τα αδέσποτα ζώα που τυχόν φροντίζει στην γειτονιά του για εμβολιασμό, καταγραφή και στείρωση στους κτηνιάτρους, εφόσον έχει ενημερώσει τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος έως την Πέμπτη 15 Ιουνίου (πληροφορίες και ραντεβού στο τηλέφωνο: 2397330013, 2397330033).

Ο Δήμος Βόλβης έχει συνάψει συμφωνητικό συνεργασίας με την Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος για το θέμα των αδέσποτων ζώων.

Η ΕΔΚΕ είναι ένα ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό σωματείο, καρπός ώριμης σκέψης μιας ομάδας φιλόζωων Ελλήνων κτηνιάτρων, οι οποίοι έχοντας ευαισθητοποιηθεί από την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, αποσκοπούν στο να συνεισφέρουν άμεσα στην εξομάλυνσή της, παρέχοντας αφιλοκερδή κτηνιατρική βοήθεια σε αδέσποτα ή άγρια ζώα που έχουν ανάγκη περίθαλψης ή/και είναι αποκλεισμένα από κτηνιατρική μέριμνα.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 26 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ηρακλείου: 1,7 εκ. ευρώ για το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο και το σχολικό συγκρότημα της Ακαδημίας

Δυο συμβάσεις χρηματοδότησης από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» συνολικού ύψους 1.731.299.59 ευρώ, που αφορούν στην…

Ενδιαφέρουν 26 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Θεσσαλονίκης: Επιστροφή πινακίδων, αδειών οδήγησης & κυκλοφορίας ενόψει Πάσχα

Την επιστροφή, από τη Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου, μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου…

Ενδιαφέρουν 26 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Όλοι μαζί φροντίζουμε τη γειτονιά μας» στην πλατεία Διαμάντως Κουμπάκη στη Νίκαια

Με σύνθημα «Όλοι μαζί φροντίζουμε τη γειτονιά μας», ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη ξεκινά  από…