Άρθρο Localit 22 Μαΐου, 2023

Επεκτείνονται τα Κ.Δ.Α.Π μεΑ του Δήμου Χαλκιδέων

Την επέκταση των δομών των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία, ενέκρινε  το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων, στην τελευταία του συνεδρίαση .

Η μελέτη που θα εκπονηθεί, θα ορίσει τις απαιτούμενες εργασίες για την ορθή διαμόρφωση των χώρων και θα υπολογίσει ακριβώς τη δυναμικότητά τους, προκειμένου να πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις και η καταλληλότητα του χώρου, για την ασφάλεια των παιδιών που θα απασχολούνται.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Χαλκιδέων στην τρέχουσα δημοτική θητεία, ο αριθμός των παιδιών αυξήθηκε. Με την επέκταση που θα προκύψει από την μελέτη, θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

«Στόχος μας είναι η ουσιαστική στήριξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών και των ατόμων με αναπηρία. Η επέκταση των δομών δίνει τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερα παιδιά και άτομα με αναπηρία να έχουν ουσιαστική και ασφαλή απασχόληση και να αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους με εκπαιδευτικές δράσεις και δράσεις για την ανάπτυξη των κοινωνικών τους δεξιοτήτων, υποστηρίζοντας παράλληλα τις οικογένειες που έχουν μέλη τους άτομα με αναπηρία», ανέφερε μεταξύ άλλων η δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 02 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν πρόγραμμα συμβουλευτικής στήριξης μαθητών από τον Δήμο Ρεθύμνης

Δωρεάν πρόγραμμα συμβουλευτικής στήριξης μαθητών ξεκινάει το Κέντρο Κοινότητας της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου…

Ενδιαφέρουν 02 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πως θα λειτουργεί η Ψηφιακή Πλατφόρμα Καταγραφής Έργων Πυροπροστασίας των Δήμων

Με κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ) καθορίζεται η διαδικασία καταγραφής των εκτελεσθέντων έργων πυροπροστασίας από τους…

Ενδιαφέρουν 02 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλαμάτα: Δημοτικό Συσσίτιο και ανήμερα το Πάσχα

Κανονικά, ανήμερα το Πάσχα 2024 και όλες τις Άγιες ημέρες θα συνεχιστεί, η διανομή του…