Άρθρο Localit 12 Μαΐου, 2023

Κέντρο Μεσογειακής Πολιτιστικής Δημιουργίας στον Άγιο Νικόλαο σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Κρήτης

Αποδεκτή έγινε η πρόταση του δήμου Αγίου Νικολάου για τη δημιουργία του Κέντρου Μεσογειακής Πολιτιστικής Δημιουργίας, με έδρα το κτίριο του ειρηνοδικείου στον ‘Αγιο Νικόλαο, σύμφωνα με απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Στην σχετική απόφαση, εγκρίνεται επίσης η λειτουργία μέρους των δραστηριοτήτων του Κέντρου Επιμόρφωσης Δια Βίου Μάθησης στον β’ όροφο του ειρηνοδικείου.

Σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός, τόνισε ότι με την απόφαση αυτή, ουσιαστικά επισφραγίζεται η συνεργασία του δήμου με το Πανεπιστήμιο Κρήτης, ενώ όπως ανέφερε, ο δήμος Αγίου Νικολάου, θα ανταποκριθεί επαρκώς στην συνεργασία αυτή.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 11 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αστυπάλαια: Επιπλέον ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πειραιά ζητά η δηματική αρχή

Την αύξηση προσεγγίσεων πλοίων  στην Αστυπάλαια ζητούν οι κάτοικοι του νησιού και η δημοτική Αρχή. Ο…

Ενδιαφέρουν 11 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
DEF X – Δ. Κουρέτας: Έως το τέλος του 2026 θα έχει ολοκληρωθεί μεγάλο μέρος των έργων αποκατάστασης των καταστροφών που προκάλεσε ο κυκλώνας “Daniel”

Μέχρι το τέλος του 2026 θα έχει ολοκληρωθεί μεγάλο μέρος των έργων αποκατάστασης των καταστροφών…

Ενδιαφέρουν 11 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόσληψη 500 άνεργων με αναπηρία σε δήμους

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για τη νέα δράση της ΔΥΠΑ, με επιδότηση 75% για 18 μήνες…