Άρθρο Localit 10 Μαΐου, 2023

Λήμνος: Ορκωμοσία 11 μόνιμων υπαλλήλων του «Βοήθεια στο Σπίτι» στο Δήμο

Στον Δήμο Λήμνου, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8/5,  η ορκωμοσία των 11 πλέον μονίμων υπαλλήλων της δομής «Βοήθεια στο Σπίτι», από τον δήμαρχο Δημήτρη Μαρινάκη.

Στην ορκωμοσία παρευρέθηκαν επίσης η προϊσταμένη των κοινωνικών δομών του Δήμου Λήμνου Αργώ Μπούρδου και η Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Λήμνου Ιωάννα Διαματάρη.

Η  δομή στελεχώνεται πλέον με 11 μόνιμους υπαλλήλους: μία κοινωνιολόγο, τέσσερις κοινωνικούς λειτουργούς, τρεις νοσηλεύτριες και τρεις υπαλλήλους του κλάδου οικογενειακών βοηθών.

«Οι μονιμοποιήσεις αυτές αποτελούν δικαίωση εργαζομένων και ΟΤΑ, καθώς, μετά από είκοσι και πλέον χρόνια κατά τα οποία το προσωπικό εργαζόταν με συμβάσεις, έρχονται να εκπληρώνουν ένα πάγιο αίτημά μας. Εύχομαι στις υπαλλήλους της δομής καλή επιτυχία στο έργο τους. Να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με την ίδια αποτελεσματικότητα και αγάπη για τον συνάνθρωπο, καθώς το “Βοήθεια στο σπίτι” αποδεικνύει σε καθημερινή βάση αλλά και σε όλες τις κρίσιμες καταστάσεις, όπως τα χρόνια της πανδημίας, πόσο σημαντική είναι η προσφορά του», δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος Λήμνου, Δημήτρης Μαρινάκης.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 26 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τρόφιμα μακράς διαρκείας και παυσίπονα φάρμακα συλλέγει ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Παυσίπονα φάρμακα και τρόφιμα μακράς διαρκείας, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου και της Δομής…

Ενδιαφέρουν 26 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανοίγει την Τετάρτη 31 Ιουλίου η πλατφόρμα Α21- Επίδομα Παιδιού

Την ερχόμενη Τετάρτη 31 Ιουλίου και από τις 8 το πρωί θα είναι ανοικτή για…

Ενδιαφέρουν 25 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στο ΕΣΠΑ εντάχθηκε ο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός του Δήμου Παπάγου-Χολαργού»

Στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Ψηφιακός Μετασχηματισμός 2021-2027», εντάχθηκε η πρόταση του Δήμου Παπάγου -Χολαργού, «Ψηφιακός…