Άρθρο Localit 28 Απριλίου, 2023

Ο Δήμος Χαλκιδέων φωτίζει «μπλε» το Δημαρχιακό Μέγαρο Κότσικα για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής

Στις μπλε αποχρώσεις του Make-A-Wish, (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος),  θα φωταγωγηθεί το βράδυ του Σαββάτου 29 Απριλίου, το  Δημαρχιακό Μέγαρο Κότσικα και με τον συμβολικό αυτό τρόπο, ο Δήμος Χαλκιδέων θα δώσει δύναμη σε όλα τα παιδιά με σοβαρές ασθένειες.

Όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν, μπορούν να μεταβούν στο φωταγωγημένο σημείο, φορώντας κάτι μπλε, και να αναρτήσουν  μία φωτογραφία στα social media, κάνοντας tag | mention τον οργανισμό (@Make-A-Wish Greece). «Όλοι μαζί θα βοηθήσουμε τον οργανισμό να φτάσει σε ΟΛΑ τα παιδιά που έχουν ΑΝΑΓΚΗ από την εκπλήρωση της ευχής τους!», όπως τονίζει χαρακτηριστικά.

Η 29η Απριλίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής. Πρόκειται για την 43η επέτειο από την εκπλήρωση της πρώτης ευχής παιδιού με σοβαρή ασθένεια, του μικρού Chris, στο Φοίνιξ της Αριζόνα, το 1980.

Η ημέρα αυτή γιορτάζεται σε 50 χώρες σε όλον τον κόσμο με διάφορες δράσεις, φωταγωγώντας σημαντικά μνημεία σε μπλε αποχρώσεις και διαδίδοντας το όραμα του οργανισμού. Στην Ελλάδα, στη μπλε φωταγώγηση συμμετέχουν περισσότεροι από 55 Δήμοι, ανάμεσά τους και ο Δήμος Χαλκιδέων!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 02 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν πρόγραμμα συμβουλευτικής στήριξης μαθητών από τον Δήμο Ρεθύμνης

Δωρεάν πρόγραμμα συμβουλευτικής στήριξης μαθητών ξεκινάει το Κέντρο Κοινότητας της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου…

Ενδιαφέρουν 02 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πως θα λειτουργεί η Ψηφιακή Πλατφόρμα Καταγραφής Έργων Πυροπροστασίας των Δήμων

Με κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ) καθορίζεται η διαδικασία καταγραφής των εκτελεσθέντων έργων πυροπροστασίας από τους…

Ενδιαφέρουν 02 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλαμάτα: Δημοτικό Συσσίτιο και ανήμερα το Πάσχα

Κανονικά, ανήμερα το Πάσχα 2024 και όλες τις Άγιες ημέρες θα συνεχιστεί, η διανομή του…