Άρθρο Localit 29 Μαρτίου, 2023

Ιωάννινα: Υπογράφηκαν οι συμβάσεις για έργα στην Περίβλεπτο και την Καστρίτσα

Τις συμβάσεις για την υλοποίηση δύο νέων έργων υπέγραψε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Δημήτρης Παπαγεωργίου.

Το πρώτο έργο αφορά στη βελτίωση και τη συντήρηση υποδομών και κοινοχρήστων χώρων στην Κοινότητα Περιβλέπτου με προϋπολογισμό 170 χιλιάδες ευρώ. Επικεντρώνεται στην διαμόρφωση οικοπέδου όπου βρίσκεται το κτίριο που λειτουργούσε ως Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο.

Σύμφωνα με την μελέτη προβλέπονται εργασίες στερέωσης, επισκευής και συντήρησης. Το κτίριο έχει εμβαδό στο ισόγειο 150,30τμ. και στο υπόγειο 30,00τμ. Επίσης προβλέπεται πλακόστρωση τμήματος του περιβάλλοντα χώρου με φυσικές χονδρόπλακες καθώς και επισκευή τμήματος της περίφραξης αυτού με κατασκευή τοιχίου από σκυρόδεμα. Στο κτίριο θα γίνει καθαίρεση της στέγης, κατασκευή καινούργιας, καθαίρεση της ξύλινης οροφής και κατασκευή νέας ξύλινης. Οι όψεις του κτιρίου θα επισκευαστούν με γνώμονα την τήρηση της αρχικής τους μορφής. Εσωτερικά αφού καθαιρεθούν οι εγκαταστάσεις (ηλεκτρικές, υδραυλικές κλπ) θα γίνει διαμόρφωση των χώρων και νέες εγκαταστάσεις δικτύων.

Το δεύτερο έργο αφορά στη συντήρηση, επισκευή και βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων (γήπεδο ποδοσφαίρου) στην Κοινότητα Καστρίτσας,  προϋπολογισμού 85.000 ευρώ.

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες συντήρησης, επισκευής και βελτίωσης του γηπέδου. Επίσης προβλέπεται η αποπεράτωση εργασιών στους χώρους κάτω από τις κερκίδες  όπως και η κατασκευή των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 13 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φεστιβάλ “Στη Σκιά των Βράχων” – Πρόγραμμα Εκδηλώσεων 2025

Αφιέρωμα σε μια σπουδαία προσωπικότητα του παγκόσμιου θεάτρου, στον Θεόδωρο Τερζόπουλο Με μια μεγάλη συναυλία,…

Ενδιαφέρουν 13 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμος Ηρακλείου για το ζήτημα του χώρου υποδοχής μεταναστών/προσφύγων

Στο Ηράκλειο ο Μ. Βορίδης με στόχο την εύρεση χώρου για τη διαδικασία πρώτης καταγραφής…

Ενδιαφέρουν 13 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Φλώρινας: Εκδήλωση αφιερωμένη στον αυτισμό από το ΚΔΑΠ- ΜΕΑ

Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Δήμου Φλώρινας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, πραγματοποιεί…