Άρθρο Localit 17 Φεβρουαρίου, 2023

Γιάννενα: Δημόσια διαβούλευση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου

Διαδικασία δημόσιας διαβούλευσης, ξεκινά ο  Δήμος Ιωαννιτών, στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ) για την περίοδο 2021-2027.

Στην ηλεκτρονική σελίδα διαβουλεύσεων του Δήμου (http://www.diavouleusi.eu/) έχει αναρτηθεί το προσχέδιο της ΒΑΑ ώστε φορείς και πολίτες να γίνουν κοινωνοί και να καταθέσουν τις δικές τους παρατηρήσεις, επισημάνσεις αλλά και προτάσεις.

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 10:00 το πρωί στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει δημόσια παρουσίαση και ανοιχτή συζήτηση του Σχεδίου. Η παρουσίαση θα γίνει από τη μελετητική ομάδα σε φορείς και πολίτες. Θα αναλυθούν τα στάδια εκπόνησης τα οποία περιλαμβάνουν τα χαρακτηριστικά, τη δυναμική της περιοχής, τους Άξονες – Στόχους της Στρατηγικής και το Σχέδιο Δράσεων.

Η δημόσια διαβούλευση θα παραμείνει ενεργή έως την Παρασκευή 24/03/2023, με στόχο την ενίσχυση του διαλόγου.

Το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης θα οριστικοποιηθεί και θα εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 26 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Σκύδρας: «Πασχαλινό τραπέζι για όλους» με συλλογή τροφίμων

Δράση αλληλεγγύης με τίτλο «Πασχαλινό τραπέζι για όλους» υλοποιεί και φέτος ο Δήμος Σκύδρας, ενόψει…

Ενδιαφέρουν 23 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στους Δελφούς ο Υπουργός Αθλητισμού για την αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων

Επίσκεψη στον Δήμο Δελφών πραγματοποίησε την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2026 ο Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης,…

Ενδιαφέρουν 18 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κανείς μόνος σε ώρα ανάγκης: Μητρώο ευάλωτων πολιτών στον Δήμο Λαμιέων

Ο Δήμος Λαμιέων προχωρά σε επικαιροποίηση του Ειδικού Μητρώου προληπτικής απομάκρυνσης ευάλωτων πολιτών, καλώντας τους…