Άρθρο Localit 03 Φεβρουαρίου, 2023

Την προσοχή των πολιτών στις τηλεφωνικές απάτες εφιστά ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εφιστά την προσοχή στους δημότες, τους προμηθευτές και όλους τους συναλλασσόμενους με τον Δήμο, να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί σε άτομα που τους τηλεφωνούν δήθεν εκ μέρους του, προσποιούμενοι υπαλλήλους του.

Όπως επισημαίνει, σε σχετική ανακοίνωσή του, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν καταγγελθεί περιπτώσεις προσπαθειών εξαπάτησης πολιτών μέσω τηλεφωνικών κλήσεων με σκοπό να τους αποσπάσουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, οικονομικά στοιχεία ή και κωδικούς ασφαλείας.

Καλεί δε όλους τους παραπάνω, να μην γνωστοποιούν προσωπικά τους στοιχεία και αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών σε καμιά περίπτωση, και να ενημερώνουν άμεσα τις αστυνομικές αρχές, ακόμη και σε περίπτωση απόπειρας απάτης σε βάρος τους.

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ακολουθεί την προβλεπόμενη διοικητική διαδικασία και δεν ζητά ποτέ μέσω τηλεφωνικής κλήσης ατομικά στοιχεία, όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 29 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων

Με εντατικούς ρυθμούς, συνεχίζονται οι έλεγχοι για παράνομα τραπεζοκαθίσματα στους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Αθηναίων, καταγράφοντας…

Ενδιαφέρουν 29 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στα “σημαντικά” επεισόδια κατατάσσει το Πανεπιστήμιο Κρήτης τις υψηλές συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στο νησί

Το διάστημα 22-24 Απριλίου η Περιφέρεια Κρήτης επηρεάστηκε έντονα από επεισόδιο μεταφοράς σκόνης από την…

Ενδιαφέρουν 26 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ηρακλείου: 1,7 εκ. ευρώ για το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο και το σχολικό συγκρότημα της Ακαδημίας

Δυο συμβάσεις χρηματοδότησης από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» συνολικού ύψους 1.731.299.59 ευρώ, που αφορούν στην…