Άρθρο Localit 01 Νοεμβρίου, 2022

Συνεργασία Δήμου Μαρωνείας- Σαπών με το ΔΠΘ για την αναβάθμιση ποιότητας ζωής ατόμων τρίτης ηλικίας

Ο Δήμος Μαρωνείας- Σαπών σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης υλοποιεί το πρόγραμμα για την Αναβάθμιση της Ποιότητας Ζωής και της Δραστηριότητας των Ατόμων της Τρίτης Ηλικίας «ΑΣΠΙΔΑ». Στόχος του προγράμματος η αξιολόγηση της λειτουργικής ικανότητας των ατόμων τρίτης ηλικίας, την εκτίμηση του κινδύνου των πτώσεων και τη βελτίωση της δύναμης και της ισορροπίας  τους.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν άτομα άνω των 65 ετών. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, εθελοντική και δεν εγκυμονεί κανένα κίνδυνο για την υγεία τους.

Το πρόγραμμα υλοποιείται στις εγκαταστάσεις του «Πολύκεντρου» στις Σάπες (Πεζοδρόμος Μπακογιάννη), ενώ σύντομα θα υλοποιηθεί και στην Ξυλαγανή.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να επικοινωνήσουν με τα εξής τηλέφωνα: 2532023684 / 2533350026 / 2532023578.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 09 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμος Αποκορώνου ιδρύει Δημοτική Επιχείρηση ΄Υδρευσης και Αποχέτευσης

Πραγματικότητα αποτελεί η ίδρυση Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Αποκορώνου όπου πλέον, σύμφωνα με τη δημοτική…

Ενδιαφέρουν 09 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στο ΦΕΚ ο νέος πολεοδομικός, δασικός, ενεργειακός νόμος του ΥΠΕΝ

Δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης ο νέος νόμος 5106/2024 του υπουργείου Περιβάλλοντος. Με…

Ενδιαφέρουν 09 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν νομική πληροφόρηση για ασφαλιστικά & εργασιακά θέματα στον Δήμο Καλλιθέας

Δωρεάν εξατομικευμένη νομική πληροφόρηση από νομικούς του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, όπου θα απαντούν για το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα…